Καζάνι που βράζει η ΑΕΚ – Μετά την απώλεια του Σούπερ Καπ…έρχεται…

1 Min Read

Ηρεμία πριν από την απόλυτη καταιγίδα! Η μεταγραφολογία στην ΑΕΚ μπορεί να έχει υποχωρήσει αισθητά τις τελευταίες ημέρες, αλλά μην τσιμπάτε. Το κιτρινόμαυρο παρασκήνιο «βράζει»!

Όλα τα φώτα πέφτουν στα κρίσιμα επίσημα ματς που έρχονται, μετά την απώλεια του πρώτου τ΄τιλτου της χρονιάς χθές απο τον ΟΦΗ. Φυσικά αναφέρομαι στο χρυσό εισιτήριο για τη League Phase του Champions League – μια πρόκριση που θα φέρει μίνιμουμ 35 με 40 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του Ηλιόπουλου!

Το «σενάριο των 3 δυνατών μεταγραφών»

Η εκτίμηση της πιάτσας των agents είναι ξεκάθαρη: Αν η ΑΕΚ μπει στα σεντόνια, το μεταγραφικό ντεμαράζ θα είναι σαρωτικό!

  • Οι 3 «βαριές» προσθήκες: Βασικό αριστερό μπακ, στόπερ-ηγέτης και ένας δυνατός μέσος.

  • Το εναλλακτικό πλάνο (Plan B): Σε διαφορετική περίπτωση, οι Νίκολιτς και Ριμπάλτα περιμένουν στη γωνία για τον Ζοάο Μάριο (μόλις μείνει ελεύθερος από την Μπεσίκτας).

  • Το «αγκάθι» Πένραϊς: Παράλληλα, εξετάζεται το άρον-άρον «σπρώξιμο» του Πένραϊς (ακόμα και με δανεισμό, αν και ο Ριμπάλτα το απορρίπτει για την ώρα), ώστε να αδειάσει χώρος για βασικό αριστερό μπακ.

Όλα κρέμονται από μια κλωστή και τα επόμενα 90λεπτα θα καθορίσουν τα πάντα. Η επόμενη μέρα της Ένωσης φέρνει μεταγραφικό σεισμό!

Share This Article