in

LOLLOL

Κατιάνα Μπαλανίκα – Μιλάει πρώτη φορά για τον θάνατο του Στηβ Κακέτση. «Ήθελε να πεθάνει»

Μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε η Κατιάνα Μπαλανίκα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Η Κατιάνα Μπαλανίκα στην αρχή μίλησε για τον Γιώργο Καπουτζίδη, την γνωριμία τους αλλά και την θεατρική περιοδεία που θα κάνει φέτος το καλοκαίρι

«Είναι η πρώτη φορά που κάνω περιοδεία. Δεν ήθελα να κάνω περιοδείες, σκεφτόμουν την ταλαιπωρία. Όταν γνώρισα τον Γιώργο Καπουτζίδη στις ”Σαββατογεννημένες” ήταν ένας πιτσιρίκας αλλά έγραφε καταπληκτικά. Στην αρχή ο Γ. Καπουτζίδης ήταν λίγο επιθετικός. Είχε μπει εκνευρισμένος στο καμαρίνι, κουνούσε το δάχτυλο και του είπα ότι ήταν πολύ μικρός γι’ αυτό. Μετά αγαπηθήκαμε πολύ» είπε χαρακτηριστικά.

  • Στην συνέχεια η ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για τον θάνατο του Στηβ Κακέτση. Η ίδια εξομολογήθηκε: «Δεν έχει σημασία που ο Στηβ Κακέτσης ήταν πρώην σύζυγός μου, ήταν οικογένεια για εμένα. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο 25 χρόνια μαζί και έχετε ένα παιδί, οι σχέσεις δεν αλλάζουν. Είναι οικογένεια όπως και να ‘χει. Γι’ αυτό όταν συμβαίνει κάτι πολύ σοβαρό είσαι δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο.

Είχα κοντά μου μια κοινή φίλη μας που βίωνε όλη την κατάσταση με τον ίδιο τρόπο με εμένα και με βοήθησε πάρα πολύ. Η κόρη της φίλης μας με βοήθησε πάρα πολύ σε όλα τα διαδικαστικά που έπρεπε να γίνουν. Αν δεν είχα αυτές τις δυο γυναίκες δίπλα μου δεν θα τα κατάφερνα. Το να βλέπεις έναν άνθρωπο που ήταν τόσο ωραίος, γεμάτος ζωή, δυναμικός να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση, θα ήταν για εμένα πολύ άσχημο.

Το ότι μετά την απώλειά του εγώ πήγαινα στο θέατρο ήταν μεγάλη βοήθεια. Οι τελευταίες εβδομάδες πριν ”φύγει” ήταν πολύ δύσκολες για εκείνον. Είναι κρίμα που βασανίζονται οι άνθρωποι και δεν τους δίνουν ένα τέλος, όταν το θέλουν και οι ίδιοι. Είμαι υπέρ της ευθανασίας.

Ο Στηβ για πέντε χρόνια είχε πέσει σε βαριά κατάθλιψη και ήθελε να πεθάνει. Δεν έχει νόημα να κάνεις σε κάποιον μεταγγίσεις, συνέχεια εξετάσεις όταν έχουν ”κλατάρει” όλα τα όργανά του. Ποιος είναι ο λόγος που γίνεται αυτό;».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Θρίλερ στην Πάτρα – Παιδίατρος περιγράφει τις τελευταίες στιγμές της Τζωρτζίνας

Spoiler για «Survivor» – Διέρρευσε η τριάδα του τελικού, γυρίστηκαν τα επεισόδια. Εκτός κορυφαίο όνομα!