in

LoveLove OMGOMG

Κάτια Ταραμπάνκο – «Δε γνωρίζω αν μου γίνανε προτάσεις για σειρές, έχω τον μάνατζερ που τρέχει»

Την Κάτια Ταραμπάνκο, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Μega Καλημέρα” σε βραδινή της έξοδο.

Η Κάτια Ταραμπάνκο αποκάλυψε πως έχει ξεκινήσει σεμινάρια υποκριτικής ωστόσο, όπως είπε, δε γνωρίζει αν έχει δεχτεί προτάσεις για τηλεοπτικές σειρές γιατί… έχει τον μάνατζέρ της.

«Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να γίνει GNTM All Star. Αν δεν έχει “σπάσει” πολύ το πρόσωπό μου, γιατί να μην πάω; Κάνω σεμινάρια υποκριτικής για να μπορέσω να συμμετάσχω και εγώ σε κάποια σειρά. Δεν γνωρίζω αν μου κάνανε προτάσεις για σειρές φέτος, έχω και τον μάνατζερ που τρέχει.

Αλλά επειδή δεν έχει ακουστεί αρκετά στον χώρο ότι είναι κάτι που ανέκαθεν με ενδιέφερε, τώρα σιγά σιγά που το επικοινωνώ εύχομαι του χρόνου να υπάρχει κάποιο τηλεφώνημα», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

Η Κάτια Ταραμπάνκο είπε στη συνέχεια: «Μου αρέσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ως παρουσιάστρια, την αγαπώ. Δυσκολεύομαι ναι καταλάβω την Χατζηπαντελή, είναι εκκεντρικός χαρακτήρας. Λείπει η Βίκυ Καγιά από την τηλεόραση, έχω ακούσει ότι κάτι ετοιμάζει».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πέννυ Μπαλτατζή- «Διαπίστωσα ότι είχα εφτά μεταλλάξεις στο αίμα μου, έχασα το μωράκι μου 6μιση μηνών»

Ο ΕΟΦ ανακαλεί συμπλήρωμα διατροφής επειδή περιέχει υδράργυρο