in

OMGOMG

Καθηλώνει ο Αμούτζας – «Είδα τον κολλητό μου νεκρό μπροστά στα μάτια μου»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10» παραχώρησε ο Γιώργος Αμούτζας. Ο ηθοποιός μίλησε για τον Σασμό, το στοίχημα της υποκριτικής, τον έρωτα στη ζωή του, αλλά και τη μεγάλη απώλεια που τον στιγμάτισε.

«Η συμμετοχή μου στην παράσταση “Οιδίπους Τύραννος” είναι μια αξέχαστη καλλιτεχνική εμπειρία. Δεν ήταν όνειρό μου από παιδί να γίνω ηθοποιός, παρότι προέρχομαι από θεατρική οικογένεια. Η υποκριτική είναι ένα δύσκολο επάγγελμα και δεν είναι για όλους», είπε αρχικά και συνέχισε

«Πρέπει να δώσουμε στους τηλεθεατές έναν λόγο να συνεχίσουν να μας βλέπουμε και την τρίτη χρονιά. Δεν κοιτάω τα νούμερα τηλεθέασης σε καθημερινή βάση, ούτε καν σε εβδομαδιαία. Είναι ενθαρρυντικό να ξέρεις ότι η σειρά που παίζεις βρίσκεται στην πρώτη θέση».

Ο Γιώργος Αμούτζας ανέφερε επίσης:

«Νιώθω ότι είμαι σε μια ηλικία που τώρα χτίζω, δεν είναι η στιγμή να πω κουράστηκα. Ο έρωτας είναι σημαντικός για όλους τους ανθρώπους, είναι ψυχοθεραπεία. Κάνω πολλές χαζομάρες όταν είμαι ερωτευμένος. Έχω χάσει τον αδελφικό μου φίλο μπροστά στα μάτια μου, σε τροχαίο δυστύχημα. Μια τόσο σημαντική απώλεια δεν γιατρεύεται με τον καιρό, απλώς καταφέρνεις να δεις το πρόβλημα από διαφορετική σκοπιά».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Xτυπούσε το κεφάλι στον τοίχο o δολοφόνος στον Πειραιά – Έλεγε «δεν είμαι καλά»

Συνέβη στη Ρόδο – Ζευγάρι έστησε γλέντι και κέρασε ολόκληρο το χωριό επειδή…