in ,

LoveLove CuteCute LOLLOL

Κάθε Σαββατοκύριακο “Επί τόπου” στο Open – Στον αέρα το τρέϊλερ του Νάσου Γουμενίδη

Πέρασαν πολλά χρόνια για να επιστρέψει ο Νάσος Γουμενίδης στην τηλεόραση και μάλιστα με… δική του εκπομπή. Τα τελευταία χρόνια βλέπαμε να καταθέτει το αποκλειστικό του ρεπορτάζ ως καλεσμένος σε διάφορες εκπομπές όπως στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη «Σούπερ Κατερίνα» .

 

  • Μετά από πολλά “όχι” σε προτάσεις που δεν έβρισκε ενδιαφέρουσες, φέτος είπε το “ναι” για να κάνει αυτό που θέλει. Ρεπορτάζ.

Ο Νίκος Κοκλώνης στηρίζει μέχρι τελευταίας ανάσας το όραμά του και έτσι το Σάββατο στις 30/9, ο Νάσος ετοιμάζει την δυναμική πρεμιέρα του στο Open στις 13.40. Όλα… «Επι τόπου»

  • Όπως γράφει ο ίδιος στο facebook «Έφτασε η ώρα να ανοίξω μια ακόμη σελίδα στο βιβλίο της επαγγελματικής πορείας μου. Μαζί με σημαντικούς συνεργάτες και φίλους στήσαμε τις τελευταίες 15 ημέρες μια εκπομπή για την οποία εμείς θα είμαστε περήφανοι και όλοι εσείς συνοδοιπόροι μας. Στο Open από τις 30/9 ημέρα Σάββατο το μεσημέρι στις 13.40 και κάθε Σάββατο και Κυριακή θα τα λέμε όλα Δεν σας ζητώ να είστε εκεί γιατί γνωρίζω πως είστε ήδη και μας περιμένετε. Ζήτω την αυστηρή κρίση και το σχόλιο σας για να πάμε παρακάτω. Έφτασε η ώρα… και νιώθω τόσο τυχερός και ευλογημένος για την εμπιστοσύνη όλων των εμπλεκομένων. Με αγάπη πάντα !»

Υ.Γ Δεν έχω συνηθίσει να γράφω σε τρίτο πρόσωπο, για τον εαυτό μου αλλά είμαι υποχρεωμένος λόγω συνθηκών. Συγχωρέστε με!

 

 

 

Τι νομίζετε;

-3 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

5 Comments

Κέρκυρα τώρα – Συναγερμός. Νεκρός από λεπτοσπείρωση στο νησί

Δέσποινα Καμπούρη – «Πιέστηκα, αισθάνθηκα την ανάγκη να σταματήσω από την τηλεόραση»