in

Κατερίνα Στανίση – «Όταν περνούσα άσχημες καταστάσεις, δεν μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»

Καλεσμένη στην εκπομπή, EQ, βρέθηκε η Κατερίνα Στανίση και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις γυναικοκτονίες αλλά και τις άσχημες καταστάσεις που έχει βιώσει και η ίδια.

«Όσο δυναμική και να είσαι, δεν παύει να είσαι γυναίκα. Όταν ήμουν μικρή και όταν μεγάλωσα, δεν υπήρχε στη γειτονιά άντρας να δέρνει τη γυναίκα του. Και μέχρι και σήμερα δεν έχει αλλάξει τίποτα. Η γυναίκα δυστυχώς δεν υποστηρίζεται από την κοινωνία όσο θα έπρεπε. Χτύπησες γυναίκα έξω και δεν σε χώσανε μέσα; Τι γυναίκα τι είναι; Το υπό που λέγανε παλιά; Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται, γιατί ρε παιδιά; Τι συμβαίνει; Δεν έχουμε μέσα μας λίγη γαλήνη; Τα βάζεις με τη γυναίκα σου; Σκοτώνεις τον άλλον, να αφήσεις τα παιδιά σου ορφανά; Δεν κάνω την ψυχολόγο, που θα μπορούσα να είμαι με τα πράγματα που έχω κάνει. Πρέπει να σταματήσουν αυτά! Δεν βγαίνει η ζωή έτσι. Ή σου λέει “βαρέθηκα, δεν θέλω να είμαι μαζί σου”. Έχει δικαίωμα να το πει και να το κάνει. Δεν μπορεί να το δεχτεί ο ένας ο πολλά βαρύς; Γιατί δεν μπορείς την άρνηση; Τι είναι το κτήμα σου; Δεν έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε. Υποτίθεται είμαστε λαός προοδευτικός».

«Εγώ όταν περνούσα άσχημες καταστάσεις, δεν μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα, καμία. Κι όχι ότι τα περνάς και δεν τα πιστεύουν. Ούτε ο περίγυρος και λένε “ποιος ξέρει τι κάνει κι αυτή”. Σε έβλεπαν που είσαι ταμπούρλο! Και που τα είπα, να πει μια γυναίκα ότι ζει έτσι, κάντε έτσι, δεν…».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σάλος με τις δηλώσεις Παπανώτα για κακοποιημένες γυναίκες -Αντιδράσεις από ΠΑΣΟΚ, Νέα Αριστερά και στα social

Ντουμπάι – «Ήταν πρωτόγνωρο αυτό που συνέβη» λέει Ελληνίδα κάτοικος για την ιστορική καταιγίδα