in

Κατερίνα Στανίση – «Έζησα τραυματικές στιγμές που δε θέλω να τις θυμάμαι. Έπαιρνα χαρά μόνο…»

Η Κατερίνα Στανίση παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10» και μεταξύ άλλων μίλησε για την επιθυμία της να τραγουδήσει με τον Στέλιο Καζαντζίδη.

 

 

Η τραγουδίστρια μίλησε επίσης και για την πορεία της στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς και για τους άντρες που δεν αγάπησαν την Κατερίνα, αλλά την Στανίση.

 

 

 

«Το τραγούδι φαίνεται από μικρή που το τραγουδούσα ότι είναι ένα μεράκι και μέσα από ό,τι πέρασα, τις χαρές μου, τις στεναχώριες μου, τα έλεγα τραγουδώντας. Τα έφερε έτσι η ζωή που είχα ανάγκη να δουλέψω. Τα παιδικά μου χρόνια δεν τα έζησα καθόλου γιατί δούλευα από 12 χρονών. Όταν φτάνεις στον πάτο, τι να κάνεις; Δεν είχαμε βοήθεια από πουθενά. Έβλεπα ότι έπρεπε να πάω να δουλέψω. Το παιχνίδι δεν το στερήθηκα. Ακόμη και τώρα που μεγάλωσα, μπορεί να φαίνεται γελοίο, ανοίγω την ντουλάπα, κάνω τα μαλλιά μου. Μου αρέσουν αυτά! Ίσως γίνομαι η κούκλα που δεν είχα.

  • Ήταν πολύ επικίνδυνη η νύχτα γιατί έχεις να κάνεις με τόσους χαρακτήρες. Επειδή ακούω διάφορα, εμένα δεν είναι ικανός κανείς να με στείλει σπίτι μου. Όταν έρθει η ώρα, θα φύγω μόνη μου! Γιατί δούλεψα πολύ για να φτάσω κάπου. Ήταν μεγάλη τύχη να γνωρίσω τον Στέλιο Καζαντζίδη. Βρεθήκαμε στο στούντιο, έπεσε ένα τηλέφωνο και είπαν “Έχουμε την Κατερίνα εδώ”. Και αφού ήρθαν, καταλαβαίνεις πως ήμουν εγώ. Έτρεμαν τα χείλη μου. Ο Στέλιος ήταν όπως τον φανταζόμουν. Το ντουέτο εκείνη τη στιγμή έβαλε κάποια τραγούδια δικά μου να τα ακούσει στο στούντιο. Του άρεσαν πολύ, έκανα προσευχή και λέω “έχε γούστο να μου προτείνει να τραγουδήσουμε μαζί” και έτσι έγινε. Υπάρχουν λίγα καλά λαϊκά τραγούδια, γράφονται προχειρότητες. Δεν παραπονιέμαι. Έζησα καλές στιγμές ευτυχώς. Αλλά στιγμές! Οι περισσότερες, όμως, τραυματικές που δεν θέλω να τις θυμάμαι. Δεν μπορείς να αποφύγεις να αγαπήσουν την Στασίνη και όχι την Κατερίνα. Για αυτό και πολλά χρόνια έζησα μόνη μου. Έπαιρνα χαρά μόνο από τη δουλειά. Δεν ήθελα από κανέναν ούτε να με ταΐσει, ούτε να με ντύσει. Ήταν πιο πολύ του εφέ, δεν έβλεπα σοβαρότητα στις σχέσεις. Το κεφάλαιο έρωτας έχει κλείσει εδώ και χρόνια!».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Διεθνής Ημέρα Μαιών

Θλίψη – Νεκρός ο δικηγόρος και πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Φοίβος Ιωαννίδης