in

Κατερίνα Παναγοπούλου – «Αυτός που δεν κοιτά τα νούμερα σημαίνει ότι σνομπάρει τον τηλεθεατή»

Αυθεντική και πεισματάρα η Κατερίνα Παναγοπούλου έχει κερδίσει με το σπαθί της την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών που την επιλέγουν για την ενημέρωσή τους.Η μιλάει στην Απογευματινή και στην Σπυριδούλα Τριάντου για όσα συμβαίνουν μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αλλά και για το πώς είναι εκτός πλατό.

  • Νέα χρονιά στο Mega. Κατάφερες πολύ σύντομα να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του κόσμου. Τι πιστεύεις ότι είδαν σε σένα;

Θα μιλήσω γενικά, λέγοντας πως ο τηλεθεατής επιλέγει να παρακολουθεί όποιον νιώθει πως είναι αυθεντικός, δεν κρύβεται και βγάζει την ανθρώπινη πλευρά του. Δεν θέλει ούτε ξύλινους παρουσιαστές, ούτε ειδήμονες, ούτε κάποιον να του κάνει μάθημα, ούτε έπαρση.Μπορείς να είσαι σοβαρός χωρίς να είσαι σοβαροφανής. Μπορείς να είσαι αντικειμενικός χωρίς να είσαι ουδέτερος. Να λες αυτό που πιστεύεις, ακόμα και αν είναι αντιδημοφιλές. Αυτό κάνω, όχι ως συνειδητή επιλογή, γιατί δεν μπορεί να μου βγει οτιδήποτε άλλο! Αν βρίσκει ανταπόκριση, χαίρομαι πολύ. Είμαστε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.

  • Τα νούμερα τα κοιτάς;

Φυσικά. Δημιουργούμε ένα τηλεοπτικό προϊόν που θέλουμε να απευθύνεται σε όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες. Αλλιώς θα έλεγα τις ειδήσεις στο σπίτι μου. Δεν νομίζω ότι υπάρχει παρουσιαστής που δεν κοιτά τα νούμερα.Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι σνομπάρει τον τηλεθεατή. Αυτό όμως δεν συνεπάγεται πως θα κάνω δημοσιογραφικές εκπτώσεις. Υπάρχουν μέρες που συνειδητά επιλέγουμε για πρώτο θέμα κάτι που δεν είναι τόσο εύληπτο, αλλά θεωρούμε δημοσιογραφικό χρέος να το προτάξουμε.

  • Έχεις αισθανθεί να σε αμφισβητούν επαγγελματικά λόγω εμφάνισης;

Δεν έχει πέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψή μου, αν και θεωρώ πως γενικά μία όμορφη εμφάνιση λειτουργεί ως αβαντάζ. Δεν μου αρέσει η θυματοποίηση του στυλ «αν είσαι γυναίκα ή όμορφη, χρειάζεται μεγαλύτερος κόπος για να πείσεις». Θεωρώ πως αν είσαι σοβαρός επαγγελματίας, φαίνεται. Είτε είσαι νέος, είτε ευπαρουσίαστος, είτε άντρας, είτε γυναίκα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Γλυκερία Τσολπίδου – Έπεσε θύμα διαδικτυακού bullying η Miss Tουρισμός – «Μου εύχονται να πεθάνω»

Ζάκυνθος ΤΩΡΑ – Κλειστή η ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Κυλλήνη λόγω των ισχυρών ανέμων