in

Η επική απάντηση της Λάσπα για την αποχώρηση της Μενεγάκη -«Και τι να κάνω εγώ; Θέλει δανεικά;»

Την Κατερίνα Λάσπα συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία σε κοσμική της έξοδο το βράδυ της Πέμπτης.

 

  • Η γνωστή παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τις προτάσεις που της γίνονται κατά καιρούς, ώστε να επιστρέψει στα πλατό απ’ όπου τη γνωρίσαμε, ενώ ξεχώρισε με την ατάκα της στην ερώτηση για την επικείμενη αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA.

 

 

«Έρχομαι από πολύ στενάχωρα για μένα οικογενειακά γεγονότα, δεν εμφανίζομαι συχνά αλλά δεν μπορούσα να λείψω από την εκδήλωση. Βρήκα τη διάθεση παρ’ όλα αυτά να έρθω, αν και δεν θα ήθελα να αναφερθώ με λεπτομέρειες», είπε αρχικά η Κατερίνα Λάσπα.

«Είμαι λίγο μεγαλοκοπέλα, ωραίοι οι έρωτες αλλά θέλουμε ηρεμία, χαρά και να πουλάμε και λίγη τρέλα. Είναι ωραίο όταν υπάρχει ο έρωτας αλλά αυτή την περίοδο δεν υπάρχει», παραδέχεται η παρουσιάστρια.

«Μου λείπει η τηλεόραση, είναι η δουλειά μου και την αγαπώ. Υπάρχουν διαρκώς προτάσεις και συζητήσεις», δηλώνει σε άλλο σημείο η Κατερίνα Λάσπα.

«Θλιβερό… πώς μπορώ να το λύσω εγώ τώρα αυτό; Τι να κάνω; Θέλει δανεικά; Ποιος; Το MEGA; Η κυρία Μενεγάκη;», απάντησε χαριτολογώντας η παρουσιάστρια σε ερώτηση των ρεπόρτερ για τη λήξη της συνεργασίας της Ελένης Μενεγάκη με το Μεγάλο Κανάλι, που έγινε γνωστή μέσα στην εβδομάδα.

«Μπορεί να έχει σκεφτεί κάτι διαφορετικό, μπορεί να μη βρήκε εύφορο τοπίο για να συνεχίσει τη συνεργασία της με το κανάλι, μπορεί να θέλει να ξεκουραστεί», σχολιάζει κλείνοντας το θέμα η Κατερίνα Λάσπα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Υποψήφιος στις ευρωεκλογές ο «παπα-Μιχάλης» του Σασμού

Αλλάζουν τα πάντα με τα ασανσέρ στις πολυκατοικίες – Τι λέει νέος νόμος