in

Κατερίνα Καινούργιου – «Και που ήμουν με ευκατάστατους, εγώ τους πλήρωνα…»

Το έχει αναφέρει αρκετές φορές η Κατερίνα Καινούργιου όμως σήμερα 5/10 θέλησε να το ξαναπεί. Με αφορμή κάποιες δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου για εκείνη, θέλησε να μιλήσει για τους πρώην της.Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια για άλλη μια φορά, στον αέρα της εκπομπής της στον Alpha, έχει τύχει πολλές φορές να είναι σε σχέση με κάποιον ευκατάστατο άνδρα και να τα πληρώνει όλα εκείνη.

  • «Πέρα από την πλάκα, δεν με ενδιαφέρει αν ο σύντροφός μου θα είναι επιχειρηματίας, αν θα έχει λεφτά… Και που είχα συντρόφους που υποτίθεται ότι είχαν χρήματα, εγώ τους πλήρωνα. Συγνώμη, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Ήμουν με έναν άνθρωπο που δεν ήθελα να πιστεύει ότι τον ήθελα για τα λεφτά, αλλά φτάσαμε σε σημείο να τα κάνω όλα εγώ. Να πληρώνω εγώ, να αγοράζω εγώ…», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.«Θέλω έναν άνθρωπο να τον θαυμάζω. Θέλω να μπει μέσα στο σπίτι και να νιώσω μια ασφάλεια, όχι οικονομική αλλά συναισθηματική», κατέληξε.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Αφού η γυναίκα είναι σούργελο. Ξεφτιλίστηκε τελείως και καραψωνίστηκε.
    Μέχρι το Λόγω TiVis φαινόταν συμπαθής. Μετά έγινε (εγω)κεντρικιά και ξέφυγε.
    Οι εκπομπές της είναι κατινίστικες, ανούσιες και άθλιες.
    Ας είναι καλά ο Νίκος Μουτσινάς που είναι ό,τι πιο δυνατό έχει στο βιογραφικό της με την συνεργασία τους στο Δέστε τους. Ο Νίκος την έφτιαξε. Τότε ήταν διακριτική ως δευτεραγωνίστρια.
    Ως (εγω)κεντρικιά έγινε τηλεοπτικό σκουπίδι.

Θεσσαλονίκη – Εισαγγελέας προτείνει παραπομπή σε δίκη για ανθρωποκτονία με πρόθεση για αστυνομικό

Φωτιά σε αποθήκη πλαστικών – Φόβοι για τοξικό καπνό