in

LoveLove CuteCute

Κατερίνα Γκαγκάκη – «Είμαι συγκρατημένα ερωτευμένη»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Γκαγκάκη στην κάμερα της εκπομπής “Breakfast @Star” και στην δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη.

«Η δουλειά μου νομίζω ότι ήταν πάντα το αποκούμπι. Η δουλειά, είναι ο τρόπος με τον οποίο δυστυχώς, κατέληξα να αυτοπροσδιορίζομαι. Χωρίς αυτό, δεν ξέρω και πολύ που πατάω και που βρίσκομαι» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Κατερίνα Γκαγκάκη αναφέρθηκε στο φλερτ και τους άνδρες που την ελκύουν λέγοντας: «Με φλερτάρουν οι άντρες αλλά όχι αυτοί που θέλω. Μου αρέσουν οι άντρες κυνηγοί. Δε ξέρω αν ακούγεται καλό ή όχι αλλά μου αρέσουν οι άντρες που είναι πιο δυνατοί και πιο επίμονοι από εμένα. Δεν είναι πολύ εύκολο αυτό. Άρα, στο δικό μου μυαλό είναι αρκετά στερεοτυπικό το ότι με ελκύει κάτι το οποίο επιμένει, κυνηγά, διεκδικεί, και με διεκδικεί. Εγώ η ίδια δεν διεκδικώ. Διεκδικώ αφού υπάρχει ο άνθρωπος στη ζωή μου πλέον και είναι αποδεδειγμένο, τότε δε διεκδικώ απλώς, του κάθομαι στο σβέρκο».

Η Κατερίνα Γκαγκάκη παραδέχτηκε επίσης ότι αυτή την περίοδο είναι ερωτευμένη αλλά προσπαθεί να παραμένει συγκρατημένη.

«Ο έρωτας έχει παίξει καταστροφικό ρόλο στη ζωή μου. Μετανιώνω για πράγματα που έχω κάνει. Δεν θεωρώ ότι όλα στη ζωή είναι μαθήματα. Θα μπορούσα το μάθημα να το είχα πάρει τον πρώτο χρόνο και όχι τον έκτο. Αυτή την περίοδο είμαι ερωτευμένη. Είμαι συγκρατημένα ερωτευμένη και το λέω γιατί συνήθως όταν ερωτεύομαι γίνομαι μοναδικά ανασφαλής σε σημείο που ο άλλος μπορεί να μην το αντέξει. Προσπαθώ αυτή τη φορά να το κρατήσω σε ένα σημείο σταθερό και να αντέξει στον χρόνο» αποκάλυψε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

«Τηλεόραση θα ξαναέκανα. Αυτό που δε θα ξαναέκανα είναι καθημερινό γιατί δεν το αντέχω. Είναι το μεγαλύτερο ζόρι που έχω ζήσει ποτέ. Ήταν μεγάλο ζόρι. Είναι μεγάλο πράγμα να μαθαίνεις από τα λάθη. Θεωρώ ότι έναν άνθρωπο τον κρίνεις από τη συνολική εμπειρία μέσα στα χρόνια και όχι από τρία λεπτά. Μέτρησα ανθρώπους. Με ρώτησαν αν θεωρώ ότι ο κόσμος ξέχασε. Αν ο κόσμος στο κομμάτι της αυτοδιοίκησης με αγαπά και με αποδέχεται γιατί ξέχασε, τότε δε θέλω να το κάνουν. Δε θέλω να το κάνει γιατί ξέχασε αλλά γιατί κατάλαβε, γιατί μπορεί να συγχώρησε, γιατί μπορεί να είδε όλη την πορεία μου» πρόσθεσε.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Τροχαίο στη Νέα Δημητριάδα – Οδηγός «φούνταρε» στο χαντάκι με μηχανή και…

Market Pass – Δείτε πότε θα ξεκινήσουν οι καταβολές των χρημάτων