in

LoveLove CuteCute OMGOMG

Κατερίνα Γκαγκάκη – «Είχα την πολυτέλεια να κάθομαι σπίτι μου, να τρώω γαριδάκια και να κλαίω»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη έδωσε συνέντευξη, για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη.

«Αξίζει να αυτή η πόλη να είναι ανθρώπινη, να είναι αγκαλιά. Υπάρχουν πολλά πράγματα ακόμα που πρέπει να γίνουν. Δεν έχουμε φτάσει ούτε στο 1/3 αλλά υπάρχουν και πολλές εκατοντάδες που βοηθήθηκαν. Και χαίρομαι που αυτούς τους ανθρώπους του ξέρω όλους με τα μικρά τους ονόματα!

Την προηγούμενη φορά δεν μπορούσα να το πω αλλά τώρα το λέω. Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ο λόγος που μπήκα ξανά σε αυτή τη διαδικασία των εκλογών. Και είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο έχω δει στη ζωή μου και ξέρεις ότι έχω δει ανθρώπους να δουλεύουν λυσσαλέα. Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει τα πάντα για την Αθήνα και είναι ένας άνθρωπος που σου απαντάει στο δεκάλεπτο όταν τον χρειάζεσαι. Είναι ένας άνθρωπος που ότι συμφωνήσουμε να κάνουμε κάτι δεν σταματά να ρωτά επίμονα αν έγινε, μέχρι να πάρει την απάντηση ότι έγινε! Βέβαια ο Μπακογιάννης δεν συγχωρεί λάθη δεύτερη φορά και το χαίρομαι αυτό» λέει για την υποψηφιότητά της.

«Έχω συγχωρήσει απιστία»
«Έχω περάσει πάρα πολύ ωραία παιδικά χρόνια. Αν και τότε δεν θεωρούσαμε ότι είναι ξένοιαστα. Δεν μου είπε ποτέ κανείς ότι κάτι δε γίνεται. Δεν με έχει σταματήσει κανένας από τους γονείς από το να κάνω αυτό που θέλω. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι καλό γιατί δεν θα υπάρχουν πάντα οι γονείς να τους έχεις back up. Εγώ έπεσα πολύ απότομα. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχει κανείς και εγώ το έκανα να μην υπάρχει κανείς γιατί για παράδειγμα δεν βασίστηκα ποτέ σε φίλους. Έχω υπάρξει πολύ εγωκεντρική μέσα στα χρόνια. Και αυτό δεν λειτουργεί καθόλου τα τελευταία χρόνια» αναφέρει στο okmag.
Συγχωρείς Κατερίνα;
Όχι. Δεν συγχωρώ και δεν ξεχνώ αν μου κάνουν κάτι. Και με κάποιο τρόπο δεν ξεχνάω. Δεν σου λέω ότι είναι σωστό, δεν σου λέω ότι είμαι περήφανη αλλά δε συγχωρώ.

Πώς αντιμετωπίζεις έναν φίλο ή έναν σύντροφο που σε έχει προδώσει;
Αλλιώς τον φίλο και αλλιώς τον σύντροφο…

Είσαι πιο σκληρή σε φίλο ή σε σύντροφο;
Στον φίλο. Έχω «παγώσει» άνθρωπο πάνω από δεκαετία. Είναι σαν να μην τον βλέπω. Σταματάει να υπάρχει. Σε επίπεδο συντρόφου, λόγω ανασφάλειας, έχω υπάρξει πολύ ανεκτική και είμαι ακόμα. Δίνω ελαφρυντικά σκεπτόμενη ότι εγώ δεν έχω κάνει κάτι καλά. Στον έρωτα έχω συγχωρήσει τρίτα πρόσωπα. Έχω συγχωρήσει την απιστία σκεπτόμενη ότι σε κάτι δεν υπήρξα εγώ αρκετή που κι αυτό δεν είναι απαραίτητα σωστό.

Τι σε γοητεύει σε έναν άνδρα;
Η εξουσία. Και όταν λέω εξουσία εννοώ έναν άντρα ο οποίος έχει εξουσία πάνω στη ζωή του και τους γύρω του. Έναν δυνατό άντρα και δεν είναι τόσο δίκαιο αυτό που λέω. Έναν άντρα που να θαυμάζω και να είναι καλύτερος από εμένα. Προφανώς θέλω έναν άντρα δυνατό για να ακουμπήσω πάνω του. Μπορεί να μην ακουμπήσω ποτέ. Απλά θέλω να ξέρω ότι μπορώ.Για να είμαι δίκαιη δεν έχει τύχει να ακουμπήσω ποτέ. Αλλά αυτό θέλω.

Όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε στιγμή που απελπίστηκες που είπες δεν μπορώ να συνεχίσω;
Το πρόβλημα είναι ότι τυχαίνει πολύ συχνά. Είμαι ένας άνθρωπος φύση απαισιόδοξος με φάσεις έντονης κατάθλιψης που έχει αντιμετωπιστεί με διάφορους τρόπους. Και είναι φορές που έκανα πίσω και είχα την πολυτέλεια να κάθομαι σπίτι μου, να τρώω γαριδάκια και να κλαίω.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο καιρός σήμερα – Ήλιος με “δόντια” σε πολλές περιοχές της χώρας

Απίστευτη εξέλιξη με Μπέο στον Βόλο λίγο πριν τις εκλογές – Τι δείχνει τελευταία δημοσκόπηση (ΦΩΤΟ)