in

OMGOMG CryCry

Κατάθεση ψυχής της Σάσας Σταμάτη για τον θάνατο του πατέρα της – “Στο κέντρο αποκατάστασης ήταν σαν να τον είχαν στα σκουπίδια”

Η Σάσα Σταμάτη με αφοπλιστική ειλικρίνεια περιέγραψε τον δικό της Γολγοθά. Μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της.

Όταν κλήθηκε να βοηθήσει τον πατέρα της κι στη συνέχεια να διαχειριστεί τον πόνο της απώλειας. Με τη δημοσιογράφο να συγκεντρώνει στοιχεία και να περιμένει την παραδειγματική τιμωρία όλων εκείνων που όπως πιστεύει αδιαφόρησαν στο κέντρο αποκατάστασης και επιβάρυναν δραματικά, την υγεία του πατέρα της.

Οι νέες εικόνες που παρουσιάζει το Live News, τα λόγια του γιατρού που εξέτασε πρώτος τον πατέρα της Σάσας Σταμάτη, όταν βγήκε από το κέντρο αποκατάστασης, μαζί με τις κινήσεις που κάνει ο δικηγόρος της δημοσιογράφου, προκαλούν νέες αντιδράσεις.

Ο πατέρας της δημοσιογράφου πέθανε τον Απρίλιο του 2021. Λίγους μήνες από τη μέρα που η Σάσα Σταμάτη τον πήρε άρον άρον από το κέντρο αποκατάστασης σε αυτή την κατάσταση.

Όπως λέει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια η κατάστασή του ήταν άθλια. Όχι μόνο δεν παρουσίασε τη βελτίωση που ευελπιστούσε η οικογένεια αλλά είχε επιβαρυνθεί κατά πολύ.

Ο γιατρός στο νοσοκομείο Κορίνθου που τον εξέτασε πρώτος όταν βγήκε από το κέντρο αποκατάστασης, περιγράφει στο mega την κατάσταση του ηλικιωμένου.

«Ο κύριος Σταμάτης ήταν σε άθλια κατάσταση. Ήταν αφυδατωμένος, σηπτικός και μία οξεία νεφρική ανεπάρκεια. Η κρεατίνη ήταν κοντά στο 20, πρώτη φορά έχω δει τέτοιες υψηλές τιμές. Που σημαίνει ότι τα νεφρά του έπασχαν πάρα πολύ. Μου έκανε εντύπωση η άσχημη κατάσταση που ήταν».

Η αντίστροφη μέτρηση στη ζωή του πατέρα της Σάσας Σταμάτη έχει ξεκινήσει και ο θάνατός του, τον Απρίλιο του 2021 έμοιαζε από κάποια στιγμή και μετά αναπόφευκτος.

Πίσω από τις εικόνες που έβλεπαν οι τηλεθεατές μια γυναίκα που βασανίζεται. Ένας άνθρωπος που προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του κι να βρει δυνάμεις να συνεχίσει.

Τα όσα ανέφερε στο Live News την περασμένη Παρασκευή συμπυκνώνουν το δράμα που έζησε μακριά από τις κάμερες, κλεισμένη στον εαυτό της.

Χωρίς ταμπού ζήτησε βοήθεια από γιατρούς και κατάφερε να βάλει τέλος στον εφιάλτη που ζούσε καθημερινά. Με τις ίδιες σκέψεις και τα ίδια βασανιστικά αδιέξοδα.

Πλέον η Σάσα Σταμάτη περιμένει τη δικαίωση στη μνήμη του πατέρα της. Την τιμωρία όλων εκείνων στο κέντρο αποκατάστασης που όχι μόνο δε τον βοήθησαν να ξεπεράσει τα προβλήματά του, αλλά ουσιαστικά επιτάχυναν τον θάνατό του.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κορωπί – Βρέθηκε σορός σε πρόχειρο τάφο κοντά στο ΚΕΦΣΚΥ

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λαμία – Νεκρή η οδηγός