in

LOLLOL CryCry

Καταρρέουν τα εμπορικά στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Κρυφές έρευνες για την μετά Λιάγκα εποχή

Μπορεί όπως αποκαλύφθηκε στα social media ο Γιώργος Λιάγκας να απολάμβανε τις εξωτικές του διακοπές στην Αραβική Χερσόνησο μαζί με σημαίνουσες προσωπικότητες της Ελληνικής showbiz όπως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ωστόσο στον ΑΝΤ1 καλά κρατούν οι φήμες για αντικατάστασή του παρά το γεγονός ότι πηγαίνει αρκετά καλά σε τηλεθέαση.

 

 

  • Όμως σε μια ζώνη με τόσο μικρό κοινό όσο η πρωινή και με διαφορές στις τηλεθεάσεις της τάξης του 2% και 3% τα νούμερα έχουν μικρότερη σημασία απ’ ότι για παράδειγμα στην απογευματινή ζώνη ή στο prime time.
  • Τα νέα από τα πρώτα διαφημιστικά πακέτα της χρονιάς για τον ΑΝΤ1 στην πρωινή του ζώνη είναι τραγικά.
  • Μέχρι που κάποιες πηγές από μεγάλα media shop μου είπαν πως οι διαφημιστές προτιμούν ακόμη και την Τσολάκη σε σχέση με τον Λιάγκα. 

 

Για Καινούργιου δεν το συζητάμε… Είναι μακράν μπροστά με διαφορά… Στον ΑΝΤ1 έχουν αρχίσει ήδη και επεξεργάζονται σενάρια για νέο πρωινό πρόγραμμα χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα.

 

Άλλωστε ο δημοσιογράφος δεν είναι συμπαθής σε αρκετά μεγαλοστελέχη του σταθμού μετά και το πρόσφατο ανακάτεμα της τράπουλας που έγινε. Θα του προταθεί μετακίνηση σε άλλη ζώνη; Πολύ πιθανόν… Οι εξελίξεις θα έρθουν νωρίτερα απ’ ότι τις περιμένουμε…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

«Επιβιώσαμε από την κόλαση» – Συγκλονιστικές μαρτυρίες επιβατών από την τραγωδία

Κόβεται η Λασκαράκη από τον Σκάϊ – Πάτος στην τηλεθέαση δεν έχει ούτε εμπορικά…