in

OMGOMG WTFWTF

Καταγγελίες για τον έρανο που γίνεται για τον 4χρονο Διονύση – Πλαστά τα στοιχεία

Μία σειρά από καταγγελίες έφτασαν τις τελευταίες ημέρες στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, σχετικά με τον έρανο που άρχισε για τον μικρό Διονύση, ύστερα από τις δραματικές εκκλήσεις της μητέρας του.

Σύμφωνα με τη μητέρα του, ο τετράχρονος Διονύσης διαγνώστηκε με καρκίνο στο κεντρικό οπτικό νεύρο του ματιού του και έπρεπε να ταξιδέψει σε εξειδικευμένο κέντρο της Γερμανίας για να χειρουργηθεί. Οι εκκλήσεις της βρήκαν ανταπόκριση και άρχισαν να συγκεντρώνονται χρήματα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες στο “Live News”, η μητέρα, εκείνη που εισέπραττε τα χρήματα τους τελευταίους μήνες, δεν έχει παιδί που να το λένε Διονύση. Η ίδια όμως επιμένει.

To Live News επικοινώνησε με τη μητέρα για να ζητήσει απαντήσεις και να ακούσει τη δίκη της εκδοχή για όλα.

«Πρέπει να γίνει άμεσα η επέμβαση. Έπρεπε να γίνει και μία σειρά από κάποιες άλλες εξετάσεις και κάποια θεραπεία, και να έχουμε μία επικοινωνία με το νοσοκομείο, να μαζευτούν τα χρήματα κτλ. Με έχουν παραπέμψει στο νοσοκομείο στη Γερμανία. Ο κύριος Μανωλάκος, η ομάδα του. Έχουμε μαζέψει το μεγαλύτερο μέρος. Αυτό πρέπει αμέσως, πριν αλλάξει ο χρόνος, να έχουμε προχωρήσει στην χειρουργική επέμβαση».

Η μητέρα έστειλε αυτό το έγγραφο, που σύμφωνα με γιατρούς του νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία” είναι πλαστό. Eξηγούν ότι το ΑΜΚΑ δεν αντιστοιχεί στο όνομα του παιδιού που αναγράφεται, ότι το πρόβλημα υγείας δεν αποτυπώνεται στο έγγραφο με τη σωστή ιατρική ορολογία και πως μια σειρά από στοιχεία υπαλλήλων και σφραγίδες είτε δεν υπάρχουν είτε πλαστογραφήθηκαν.

«Το παιδί δεν υπάρχει»
Στο “Live News” μίλησε γιατρός του νοσοκομείου Παίδων σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσει την όλη κατάσταση.

«Είναι και ανακόλουθα μεταξύ τους και επιστημονικά ανακριβή και διοικητικά ανακριβή. Είμαι στο νοσοκομείο αυτό 5 χρόνια, από τον Ιούλιο του 2018, το παιδί δεν υπάρχει απ’ ό,τι βλέπω εκεί. Πότε έχει μπει; Πριν γεννηθεί; Πέντε χρόνια που είμαι εδώ, δεν το ξέρω αυτό το παιδί. Δεν μπορεί ένα τέτοιο περιστατικό να έχει περάσει τόσο στην αφάνεια και να μην ασχολήθηκε ποτέ κανείς μαζί του», είπε ο Δημήτρης Παναγόπουλος, υπεύθυνος νευροχειρουργικής κλινικής των νοσοκομείων Παίδων “Αγία Σοφία” και “Αγλαΐα Κυριακού”.

Η ιατρική βεβαίωση – γνωμάτευση για το 4χρονο παιδί
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το “Live News”, η διοικητική υπάλληλος λέγεται Ερασμία Μπανάκου, όπως προκύπτει από αυθεντικά έγγραφα του νοσοκομείου.

 

Στο έγγραφο που περιφέρει η μητέρα του 4χρονου αναγράφεται το όνομα της Σταματίας Τουμπέλη στο τμήμα Γραμματείας, ωστόσο στα αυθεντικά έγγραφα αναφέρεται πως πρόκειται για το όνομα Σταματία Τραμπέλη στο τμήμα Προμηθειών.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το Live News, η γυναίκα παντρεύτηκε το 2010 και σύμφωνα με την οικογενειακή κατάστασή της, τα αρχικά του συζύγου της είναι Φ. ΤΣΑ. του Χ., ενώ στον έρανο δήλωνε τα αρχικά Ν. ΤΣΙΑ.

Η γυναίκα έχει δύο παιδιά, την Παναγιώτα που γεννήθηκε το 2012 και τον Χρήστο – και όχι Διονύση – που γεννήθηκε το 2019.

Τι δήλωσε η μητέρα του παιδιού στο MEGA
Όλα άρχισαν, όταν ένα πρωινό ο 4χρονος ξύπνησε και είχε μετακινηθεί η κόρη του ματιού του, σύμφωνα με όσα υποστήριξε η μητέρα του παιδιού.

«Πήγαμε στο νοσοκομείο στην Πάτρα, οι γιατροί κατάλαβαν τη σοβαρότητα της κατάστασης και μας έστειλαν στην Αθήνα. Κάναμε σειρά εξετάσεων και διαγνώστηκε με γλοιοβλάστωμα στο κεντρικό οπτικό νεύρο».

Όπως είπε η μητέρα του 4χρονου, η περίπτωση του παιδιού είναι χειρουργικής αντιμετώπισης και τους συστήθηκε να πάνε σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Γερμανία.

Η μητέρα του παιδιού ανέφερε στο MEGA πως το χειρουργείο πρέπει να γίνει άμεσα. Όσον αφορά στις καταγγελίες των πολιτών που αναφέρουν ότι πρόκειται για απάτη, η ίδια απάντησε πως δεν ισχύει, ενώ η ίδια δεν γνωρίζει γιατί ο ΑΜΚΑ του παιδιού αντιστοιχεί σε άλλο άτομο.

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Ελένη Ασημακοπούλου, το παιδί δεν λέγεται Διονύσης, αλλά Χρήστος.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τσουχτερό κρύο στην Αθήνα με 7 βαθμούς Κελσίου το πρωί της Κυριακής

Κώστας Μαρτάκης – «Δεν κρύβομαι, απλά δεν θέλω να το μοιραστώ και δεν θεωρώ…»