in

AngryAngry OMGOMG CryCry

Καταγγελία πατέρα για την εξαφάνιση της 3χρονης κόρης του – Τι έγινε στο σπίτι τους στη Χαλκιδική

Ολοκληρωμένη έρευνα διεξάγουν αυτή την ώρα οι Αρχές μετά την καταγγελία για την εξαφάνιση ενός 3χρονου κοριτσιού στη Χαλκιδική. Ο πατέρας του παιδιού έκανε δήλωση στην αστυνομία στη Σιθωνία στις 22 Μαρτίου 2023, εκφράζοντας την ανησυχία του για το πού βρίσκεται η κόρη του. Ανέφερε ότι δεν μπορεί να επικοινωνήσει με το παιδί του και δεν έχει ιδέα πού μπορεί να βρίσκεται.

Σύμφωνα με την αναφορά του πατέρα, η 26χρονη σύντροφός του πήρε ξαφνικά την κόρη τους και έφυγε από το σπίτι τους στη Νικήτη Χαλκιδικής χωρίς τη συγκατάθεσή του.

  • Ο πατέρας προσπάθησε να επικοινωνήσει με τη σύζυγό του αλλά δεν τα κατάφερε. Στη συνέχεια ειδοποίησε τους στενούς του συγγενείς και φίλους για την εξαφάνιση τόσο της γυναίκας όσο και της κόρης του αλλά δεν κατάφερε να βρει στοιχεία.

Ο πατέρας εξέφρασε τον φόβο του για τη ζωή της κόρης του και παρακάλεσε τις αρχές να συνεχίσουν την έρευνα μέχρι να εντοπιστεί. Η αστυνομία ερευνά την ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής σε μια προσπάθεια να λύσει το συντομότερο το μυστήριο της αγνοούμενης μητέρας και κόρης. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, οι έρευνες δεν έχουν δώσει κανένα αποτέλεσμα.

Η αστυνομία αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά το θέμα και οι έρευνες συνεχίζονται. Προτρέπουν όποιον έχει πληροφορίες για την αγνοούμενη μητέρα και κόρη να παρουσιαστεί το συντομότερο δυνατό για να βοηθήσει στην έρευνα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Υπόθεση μαστροπείας 14χρονης – Δόμνα Μιχαηλίδου. «Φαίνεται να συνδέεται με την Κιβωτό του Κόσμου»

Επική περιγραφή σε τοπικό αγώνα – «Εσύ κάνεις για την παγκόσμια ημέρα ποίησης και λογοτεχνίας» (Βίντεο)