in

CryCry LOLLOL

Καταγγελία Πάγκαλου για την Γιορτή Κρασιού Αγχιάλου – «Τίνος τσιφλίκι είναι. Ξεδιάντροποι;»

Το γεγονός ότι ενώ είχε συμφωνηθεί από τον Απρίλιο να συμμετέχει στην Γιορτή Κρασιού στη Νέα Αγχίαλο, κάτι που τελικά δεν έγινε, μαθαίνοντας από τρίτους ότι δεν θα συμμετέχει καταγγέλλει ο μουσικός Γιώργος Πάγκαλος. Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τονίζει:

 

  • «Και τώρα που τελείωσε η Γιορτή Κρασιού της Νέας Αγχιάλου, θα ήθελα να ανακοινώσω κάτι που δεν πρέπει να αποσιωπηθεί..Απλά για να γνωρίζουν οι φίλοι μας και να μη μαθαίνουν ανακρίβειες που σκόπιμα κυκλοφορούν δεξιά κι αριστερά.. Ομολογώ πως όσο καιρό ασκώ το επάγγελμα του μουσικού είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τόσο ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ! Με ΓΡΑΠΤΗ συμφωνία από τις 30 Απριλίου έχουμε συμφωνήσει με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ άτομο να συμμετάσχουμε με την 6μελη ορχήστρα μας στη Γιορτή Κρασιού στις 15 Αυγούστου! Ακυρώνοντας άλλη εξίσου σοβαρή εμφάνιση, για να στηρίξω το χωριό μου και τους ανθρώπους που με στηρίζουν, ΔΕΧΤΗΚΑ: Ένα μήνα αργότερα, ΤΟ ΊΔΙΟ άτομο που με προσέγγισε και συμφωνήσαμε, πήγε και έκλεισε άλλη ορχήστρα για την ίδια μέρα. Χωρίς καν να μπει στον κόπο να ενημερώσει κανέναν !!! Καλό?”

 

 

Και συνεχίζει:

 

“Η εκ των υστέρων δικαιολογία??? “Είναι ακριβός ο Πάγκαλος” Έτσι αυθαίρετα! ..που φυσικά και δεν υφίσταται επειδή η οικονομική μας συμφωνία είναι ακριβώς η ίδια εδώ και 15 χρόνια!!! Τα ποσά είναι πάντα γραμμένα! Και όσες προσπάθειες γίνονται να παρερμηνευτούν είναι τουλάχιστον ΑΝΟΗΤΕΣ! Έτσι συνοπτικά και χωρίς καμία λογική, ενημερώθηκα από τρίτους ότι τελικά δεν θα είμαι στη γιορτή κρασιού. Για οποίον γυρίσει και πει την εξυπνάδα “ε σιγά, κάθε χρόνο εσύ θα είσαι? Ας είναι και κάποιος άλλος μια φορά!”, έχω να απαντήσω αυτό που είπα και παραπάνω, ότι επρόκειτο για ήδη ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ εμφάνιση! Και την προσέγγιση δεν την έκανα εγώ!”

 

 

Και καταλήγει:

“Συμφωνώ με το να πάρουν άλλους, αλλά εμένα γιατί με κλείνεις???. Το είχε μάθει όλη η Μαγνησία ότι θα είμαι 15 Αυγούστου στη Γιορτή Κρασιού. Και μετά τι??? Τίνος τσιφλίκι είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση του τόπου μας ??? Ποιος και με ποια κριτήρια αποφασίζει να σταματήσει τόσο ξεδιάντροπα μια ήδη κλεισμένη συνεργασία??? ΠΟΙΟΣ τελικά κάνει κουμάντο και ΠΩΣ??? Σαφέστατα αυτή η αφερέγγυα στάση είναι κάτι που δε θα δεχτώ ποτέ να γίνεται σε κανεναν αλλά ούτε και θα αποσιωπήσω για να μη “σπάσω τ αυγά” ! Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν πολύ καλά ότι το ήθος και ο έντιμος λόγος είναι και θα είναι πάντα η σημαία μου στη δουλειά αυτή που κάνω εδώ και 2 δεκαετίες ! Η τόσο “άκομψη” απομάκρυνση μας, με ψευδείς προφασεις, από την (έγγραφη) συμφωνία μας είναι κάτι που απλά θα ήθελα να μάθουν όλοι! Το ότι, από ολόκληρο τον Αύγουστο, μείναμε “ελεύθεροι” μόνο 15 Αυγούστου είναι το τελευταίο που με νοιάζει! Ίσα ίσα… Ξεκουραστήκαμε και λίγο.. Το ότι όμως ορισμένα άτομα που δεν ανήκουν καν στην τοπική μας κοινωνία, νομίζουν ότι μπορούν να άγουν και φέρονται τόσο αβίαστα και ασύδοτα ως προς τη μεγαλύτερη διοργάνωση της Νέας Αγχιάλου, είναι κάτι που δεν πρέπει να μείνει κρυφό! Και φυσικά δεν είναι κάτι που πρέπει να επιτρέψουμε! Αυτή ήταν η αλήθεια μου… Ότι άλλο θέλει κανείς να μάθει μπορώ να το πω προσωπικά…».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η απόλυτη ξεφτίλα – Ένταση και νεύρα στην κηδεία του Χρυσουλάκη

“Νίκησαν” την φωτιά στο Άγιον Όρος – Ξεκίνησαν ρίψεις νερού από αέρος