in ,

OMGOMG

Καταγγελία κατά Γεωργούλη -Τρίτη επιστολή στο Ευρωκοινοβούλιο. Ζητά να μην καθυστερεί η άρση της ασυλίας του

Και τρίτη επιστολή αυτή τη φορά προς την επιτροπή νομικών υποθέσεων της Ευρωβουλής έστειλε χθες ο ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega λέγοντάς τους ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να καθυστερήσει η άρση της ασυλίας του.

Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε ο Σαράντης Μιχαλόπουλος, o Αλέξης Γεωργούλης έχει στείλει και τρίτη επιστολή, αυτή την φορά απευθείας στην Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αναφέροντας ότι δεν υπάρχει λόγος καθυστέρησης κι ότι επιθυμεί ο ίδιος να επισπευσθούν οι διαδικασίες, προκειμένου να αρθεί η ασυλία του.

Ενώ, και οι δύο προηγούμενες επιστολές του Αλέξη Γεωργούλη ήταν προς την Ρομπέρτα Μέτσολα, πρόεδρο της Ευρωβουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Γεωργούλης θα συμμετέχει κανονικά στις ψηφοφορίες όχι ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, και επίσης έχει παραδώσει όλους τους φακέλους που διαχειριζόταν.

  • Αξίζει να σημειωθεί, ότι το απόγευμα της Τρίτης ορίστηκε ως εισηγητής στην υπόθεση άρσης της ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη, ο Πολωνός ευρωβουλευτής Αντρέι Χαλίτσκι από το ΕΛΚ.

 

Επίσης, δεν είναι ακόμη γνωστό πότε θα ξεκινήσει επίσημα η συζήτηση για το θέμα Γεωργούλη, είναι προγραμματισμένη μια συνάντηση 30 Μαΐου, αλλά υπάρχει και έκτακτη συνεδρίαση στις 24 και 25 Μαΐου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τραγωδία στα Τέμπη – Ολοκληρώθηκε η έρευνα της ΡΑΣ. Καλούνται σε ακρόαση ΟΣΕ και Hellenic Train

Απόστολος Ρουβάς – Επιβεβαίωσε ότι θα γίνει πατέρας! Το ανακοίνωσε η σύντροφός του, Φανή