in

Καταδίωξη ταχύπλοου ανοιχτά της Σάμου – Προσπάθησε να εμβολίσει σκάφος του Λιμενικού

Επεισοδιακή καταδίωξη ταχύπλοου σκάφους στα ανοιχτά της Σάμου, που κατευθυνόταν προς τα τουρκικά παράλια, πραγματοποίησε το Λιμενικό Σώμα το πρωί της Τρίτης (10/10).Ειδικότερα, το περιπολικό σκάφος του Λιμενικου εντόπισε το σκάφος στη θαλάσσια περιοχή Κουρούντερε – Αγίου Κωνσταντίνου και ο χειριστής του, στην θέα του περιπολικού, επιχείρησε να διαφύγει αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα προς τα έναντι τουρκικά παράλια.

  • Ακολούθησε καταδίωξη, με χρήση φωτεινών και ηχητικών σημάτων, με τα οποία ο χειριστής δεν συμμορφώθηκε, ενώ προέβη σε επικίνδυνους ελιγμούς και επανειλημμένες απόπειρες εμβολισμού του περιπολικού σκάφους.Στη συνέχεια, το πλήρωμα του σκάφους προέβη σε ρίψη προειδοποιητικών βολών σε ασφαλή τομέα, με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του και την σύλληψη του 56χρονου αλλοδαπού χειριστή του για βίας κατά υπαλλήλων και απείθεια του.Διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Σάμου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αυστηρό μήνυμα Κασσελάκη – Εκτός ψηφοδελτίων όποιος υπονομεύσει την ενότητα

Θρήνος στην τοπική κοινωνία – Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό αγκαλιά μέσα στο σπίτι του. Είχαν βραβευθεί πέρυσι για την προσφορά τους