in

Καρπενήσι ΤΩΡΑ – Κατέβηκε η αρκούδα και κυνήγησε τον βοσκό

«Ήμουν τυχερός μέσα στην ατυχία. Δεν φοβάμαι. Άμα πω ότι φοβάμαι, δεν θα μπορώ να ζήσω και τα ζωντανά μου», περιγράφει ο βοσκός που δέχτηκε επίθεση από αρκούδα.

 

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην περιοχή Άγιοι Απόστολοι της ορεινής Κοινότητας Μερκάδας του δήμου Μακρακώμης, με μια αρκούδα να επιτίθεται να τραυματίζει έναν βοσκό.

  • Όπως περιγράφει ο ίδιος: «Ήταν 19:00 το απόγευμα, περπάταγα και πίσω από τον δρόμο εμφανίστηκε και μου επιτέθηκε. Άκουγα τα σκυλιά που αλυχτούσαν, πήγα να δω τι είναι και μου επιτέθηκε. Ήθελε και έφυγε μόνη της, αν δεν ήθελε δεν θα γλίτωνα. Ήμουν τυχερός μέσα στην ατυχία. Δεν φοβάμαι. Άμα πω ότι φοβάμαι, δεν θα μπορώ να ζήσω και τα ζωντανά μου».

«Οι γιατροί τι να μου πουν; Μου έκαναν ράμματα, μου έκαναν και εξετάσεις», πρόσθεσε. Ο βοσκός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου οι γιατροί του έκαναν ράμματα.

 

  • Για το συμβάν διενεργεί προανάκριση το ΑΤ Σπερχειάδας προκειμένου να εξακριβώσει ότι πρόκειται για επίθεση από ζώο και μάλιστα αρκούδα, που μέχρι πρότινος δεν είχε απασχολήσει τις συγκεκριμένες περιοχές.

 

Ωστόσο, κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για την ύπαρξη μίας αρκούδας στην περιοχή η οποία περιφέρεται μαζί με το μικρό της.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Τραγωδία ΤΩΡΑ στην Αίγινα – Αυτοκτόνησε 14χρονος μαθητής λόγω ερωτικής απογοήτευσης

Αχτσιόγλου για Κασσελάκη – «Δεν έκανε γλωσσικό ολίσθημα, είναι ανέτοιμος»