in ,

LOLLOL

Κάρολος – Λαίδη Πάμελα Χικς : 1-0

Ένα ακριβοπληρωμένο σήριαλ εξελίσσεται εδώ και λίγες εβδομαδες πίσω από τις βαριές πόρτες του Μπακινγχαμ με κεντρικό πρόσωπο την Λαίδη Πάμελα Χικς που αντιμετώπισε την οργή του Καρολου ετεροχρονισμένα !

 

Όπως έγινε γνωστό πριν μερικές ωρες ο πραγματικός λόγος που «έφαγε πόρτα»,από την τελετή της στέψης, η θεία του Καρολου, Λαίδη Πάμελα Χικς, κόρη του Λόρδου Μαουντμπάτεν και πρώτη εξαδελφη του πατέρα του, πρίγκιπα Φιλιππου, είναι πως ο πατέρας της εμπόδισε τον Κάρολο αρχικά να παντρευτεί την Καμίλα και τελικά να νυμφευθεί τη Νταιανα!

Ελισάβετ, λαίδη Πάμελα Χικς (η αποκλεισμένη από την τελετή) πρίγκιπας Φίλιππος

 

  • Η Λαίδη Πάμελα Χικς, η οποία ήταν μία από τις παρανύμφους της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’, μόλις ανακάλυψε ότι θα έμεινε εκτός της μειωμένης λίστας καλεσμένων για τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου Γ’ απάντησε λεγοντας «ότι οι προσκλήσεις βασίστηκαν στην αξιοκρατία και όχι στην αριστοκρατία !» και έκλεισε την δήλωση της υπογραμμίζοντας « θα παρακολουθήσω με μεγάλο ενδιαφέρον τα γεγονότα αυτής της νέας βασιλείας!»

 

Η κόρη της Λαίδης, η Ιντια Χικς, θέλοντας να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ του Βασιλιά και της μητέρας της, έγραψε στο Instagram πως μετά την τηλεφωνική συνομιλία που είχε η μητέρα της με τον Βασιλικό γραμματέα που τους έκανε γνωστά τα καθέκαστα « Ο Βασιλιάς μας, μας έστειλε την αγάπη του και την ειλικρινή του συγνώμη, γιατί χρειάστηκε να προσβάλλει πολλούς από τους συγγενείς του, με την απόφαση του να μειώσει τη λίστα των καλεσμένων ελαφρύνοντας τον Κρατικό προϋπολογισμό . Η μητέρα μου δεν προσβλήθηκε καθόλου…» από την άλλη ωστόσο μέσα στην ανάρτηση φρόντισε να κάνει γνωστό πως στην ενθρόνιση της μητέρας του Καρολου, της Ελισαβετ της Β οι καλεσμένοι ξεπερνούσαν τους οκτώ χιλιάδες και όλα αυτά το 1953, κάποια λίγα χρόνια μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο !

 

Να πούμε εδώ ότι η Λαίδη Πάμελα είναι η κόρη του Λόρδου Μάουντμπάτεν που δολοφονήθηκε από τον IRA το 1979 και πρώτη ξαδέρφη του πρίγκιπα Φίλιππου. Υπηρέτησε ως παράνυμφος στον γάμο του Φιλίππου και της αείμνηστης βασίλισσας το 1947.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αγωνία τέλος – Βρέθηκε η 15χρονη που είχε εξαφανιστεί

Η απόλυτη ανατροπή στο Survivor – Κίνηση ματ από Ατζούν. Υπέγραψε δύο νέους διάσημους παίκτες!