in

Καρκινοπαθής άφησε σημείωμα και αυτοκτόνησε – «Δεν έβρισκε φάρμακο για τη χημειοθεραπεία»

Η αυτοκτονία στο Ηράκλειο προκαλεί συγκίνηση και έντονο προβληματισμό. Συγγενείς του αυτόχειρα περιγράφουν τις τελευταίες μέρες του άντρα και εξηγούν πώς έφτασε στην αυτοχειρία…

  • Ανάστατο το Ηράκλειο από την αυτοκτονία και τις καταγγελίες στενών συγγενών του αυτόχειρα. Όπως λένε ο 72χρονος οδηγήθηκε στον θάνατο, αφού για μήνες δεν μπορούσε να ξεκινήσει χημειοθεραπείες.

 

Αποτέλεσμα όπως αναφέρει ξάδερφός του, ήταν ο καρκίνος στον πνεύμονα να επεκταθεί και ο άτυχος ασθενής να υποφέρει από αφόρητους πόνους.

 

«Αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του για να γλιτώσει» συμπληρώνει ο ίδιος και εξηγεί πως ο καρκινοπαθής συγγενής του, άφησε σημείωμα μέσα από το οποίο ζητούσε συγγνώμη και την κατανόηση για την απόφαση που πήρε.

 

  • Το θέμα είχε αναδείξει πριν από λίγες ημέρες το Ράδιο Κρήτη και είχε ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να βρεθεί το φάρμακο που έπρεπε να πάρει ο 72χρονος για τον καρκίνο του πνεύμονα καθώς δεν υπήρχε στην Ελλάδα.

Δυστυχώς ο άτυχος 72χρονος που οι Ηρακλειώτες τον γνώριζαν καθώς ήταν πωλητής βιβλίων σε λαϊκές, δεν άντεξε να υποφέρει από τους πόνους και με μια θηλιά στο λαιμό του έδωσε τέλος στη ζωή του αφήνοντας ένα συγκλονιστικό σημείωμα στην οικογένειά του με το οποίο τους αποχαιρετούσε ζητώντας τους συγγνώμη και εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία.

  • Συγκινημένος μίλησε στο Ράδιο Κρήτη, ξάδελφός του, που είχε αναδείξει το θέμα για να βρεθεί το φάρμακο και να έρθει από το εξωτερικό. «Μιλήσαμε τελευταία φορά την Κυριακή και ουσιαστικά ήταν σαν να μας αποχαιρετούσε το ίδιο έκανε με όλους ευχαριστώντας τους για όλα. Τρέξαμε εμείς και τα παιδιά του αλλά δυστυχώς δεν τον προλάβαμε» ανέφερε.

Τραγική ειρωνεία ότι μετά την ανάδειξη του προβλήματος, το φάρμακο ήρθε και μάλιστα η πρώτη χημειοθεραπεία ήταν να γίνει σήμερα Τρίτη.

  • Ο ξάδερφος του αυτόχειρα ανέφερε επίσης στο ekriti ότι στο σημείωμα που άφησε αποχαιρετούσε παιδιά, εγγόνια και τους άλλους συγγενείς, γράφοντας μεταξύ άλλων ότι δεν άντεχε τους πόνους και ότι δεν μπορούσε να κοιμηθεί.

 

 

Παράλληλα επεσήμανε την μεγάλη ταλαιπωρία που είχε υποστεί καθώς δεν μπορούσε να κάνει ούτε την εξέταση με το ειδικό ακτινολογικό μηχάνημα PET SCAN που υπάρχει στο ΠΑΓΝΗ για να διαπιστωθεί εάν είχε εξαπλωθεί ο καρκίνος.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Παρασκήνιο – Οι καραμπόλες στο πρόγραμμα του ALPHA με “Deal” και “Οικογενειακές Ιστορίες”…

Γιάννης Ξανθόπουλος – Σε τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκη ο τραγουδιστής. Νεκρός ένας 19χρονος