in

OMGOMG

Καρέ–καρέ η τρομοκρατική επίθεση στο υπουργείο Εσωτερικών – Έριξαν με αντιαρματικό όπλο

Νέο σοκαριστικό οπτικοακουστικό υλικό δόθηκε σήμερα (01/10) στη δημοσιότητα, από την τρομοκρατική επίθεση στο τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών, στην Άγκυρα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και σοκάρει.

Συγκεκριμένα, κάμερα κλειστού κυκλώματος, ελάχιστα μέτρα από την πύλη του τουρκικού ΥΠΕΣ, έχει καταγράψει τους δύο τρομοκράτες να πλησιάζουν με ένα γκριν βαν με χαμηλή ταχύτητα, να σταματούν έξω από το υπουργείο και να τρέχουν προς την είσοδο του κτιρίου.

Ο καμικάζι, που φέρεται να ήταν ζωσμένος με εκρηκτικά έτρεξε προς την πύλη κι αφού έκανε περίπου 10-15 μέτρα εξαϋλώθηκε ύστερα από την εκκωφαντική έκρηξη που προκάλεσαν τα εκρηκτικά που κουβαλούσε.

Μάλιστα, ο εισαγγελέας της Άγκυρας ξεκίνησε έρευνα για την «τρομοκρατική επίθεση», ενώ λίγη ώρα νωρίτερα τουρκικά μέσα ενημέρωσης είχαν μεταδώσει ότι ακούστηκε έκρηξη στη συνοικία όπου βρίσκεται το κτίριο του κοινοβουλίου αλλά και πολλά υπουργεία.

Το τουρκικό κοινοβούλιο θα ξεκινούσε αργότερα σήμερα τις συνεδριάσεις του για τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο και ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επρόκειτο να εκφωνήσει ομιλία.

Προς το παρόν οι τουρκικές Αρχές δεν έχουν αποδώσει την ευθύνη για την επίθεση σε κάποια συγκεκριμένη οργάνωση.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Παλαιό Φάληρο-Βασίλης Μπάλλας – Νεκρός σε τροχαίο ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Μοσχάτου-Ταύρου

Σπύρος Παπαδόπουλος – «Μου έλεγαν ότι δεν περίμεναν πως θα τα καταφέρω»