in ,

CryCry LOLLOL

Κάνουν την προσευχή τους στον Σκάϊ – Ευτυχώς που υπάρχει και το “The Voice”

Ανακοίνωσαν χθές απο το κανάλι του Φαλήρου το νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του καναλιού… με πολλούς να κάνουν και πάλι προσευχές και να βάζουν στοιχήματα.

 

“Με τον αποτυχημένο Φάνη Λαμπρόπουλο… και την “σώνει και ντε παρουσιάστρια του 0,8% – Νεφέλη Μέγκ θα μπείτε στον ανταγωνισμό; Είστε αστείοι… λένε κάποιοι στην πιάτσα και έχουν δίκιο”. 

 

Πάμε τώρα στο “The Voice”. Εκεί στο Φάληρο πρέπει ν΄ανάβουν λαμπάδες στον Μαζωνάκη και στους λοιπούς με όσα κάνουν στην φάση των Chairs.

 

  • Ο κόσμος γελάει και διασκεδάζει με την ακατάσχετη αν και μονταρισμένη μπουρδολογία τους… – αλήθεια ρε Μάστορα… πάρτο αλλιώς λίγο με τα κρύα αστεία σου και ακολούθησε το Flow χωρίς να θέλεις σώνει και ντε να ξεχωρίζεις – και “ταξιδεύει” με τα τραγούδια και τις νότες. 

 

Αυτό έχει ώς αποτέλεσμα να είναι πρώτο με μεγάλη διαφορά και κανέναν ανταγωνισμό – να το πούμε κι αυτό – απέναντι του. Δείτε τα νούμερα αναλυτικά:

 

 

 

 

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τι σημαίνει αν ιδρώνουν οι παλάμες σας: Οι 8 πιθανές αιτίες και τι να κάνετε σε κάθε περίπτωση

Τι ισχύει με τις κάμερες της Τροχαίας – Από πότε θα βεβαιώνουν πρόστιμα