in ,

LOLLOL CuteCute CryCry

Καμία πρόταση σε Σκορδά από ΑΝΤ1 και Mega – Η μούφα «διαρροές» και ο εντολοδόχος… 

Καμία υπόσταση δεν έχουν κάποια «ρεπορτάζ» που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες και θέλουν τη Φαίη Σκορδά να κάνει επαφές πότε με τον ΑΝΤ1 και πότε με το Mega για την επιστροφή της σε ένα από τα δύο κανάλια.

 

  • Από τα κανάλια διαψεύδονται κατηγορηματικά τα σενάρια και αυτό που γνωρίζω εγώ μέχρι στιγμής είναι πως η θεία αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία πρόταση πάνω στο τραπέζι για του χρόνου.

 

Ούτε φυσικά από τον ΣΚΑΪ που όμως είναι υποχρεωμένος να την ενημερώσει τουλάχιστον δύο μήνες πριν την τυπική λήξη του συμβολαίου της.

 

Η Σκορδά δεν έχει κάνει η ίδια καμία διαρροή. Άλλος το κάνει διαρρέοντας από ‘δω και από ‘κει πως έχει «αποκλειστικές πληροφορίες». Μήπως όμως λειτουργεί ως εντολοδόχος της; Όλα θα φανούν πολύ σύντομα καθώς ως γνωστόν το ψέμα έχει κοντά ποδάρια…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. δυστυχώς τα ποσοστα της ακομη και με ρο σαρβαιβορ που παει καλα δεν ανεβαινουν. κανει καθε μερα 7%. αυτα δεν ειναι ποσοστα για το επιπεδο φημης κ χρηματων που κοστιζει η φαιη στο σκαι. και δε ξερω κ η υπολοιπη μιντιακη πιατσα πως θα της κανει καλη προταση για την επομενη σεζον εφοσον δεν εχει καλα ποσοστα. δε πιστευω βεβαια να μεινει χωρις στεγη. σιγουρα οπεν και σταρ θα την θελουν, αν δεν την θελει μεγκα αντ1. και θα την θελουν λογω εμπορικων που εχει η φαιη. οτι συμβαινει δηλαδη και με μενεγω.

Μεγάλο κράξιμο στο “Survivor”-«Λιανέ βαρεθήκαμε τελείωνε. Πρήζεις μπάλες»

Βόλος ΤΩΡΑ – Τα απλήρωτα ενοίκια αποκάλυψαν τους βιασμούς.