in ,

CryCry OMGOMG

Καμία επαφή Κωνσταντίνου με το περιβάλλον – Ο χρόνος μετρά αντίστροφα, η αγωνία κορυφώνεται…

Επιδείνωση παρουσίασε χθες το βράδυ η υγεία του τέως Βασιλιά της Ελλάδος Κωνσταντίνου. Κάποιες πληροφορίες που ήρθαν μετά τα μεσάνυχτα ανέφεραν μάλιστα πως έγινε διασωλήνωση του τέως Μονάρχη της Ελλάδας.

  • Δεν έχει επιβεβαιωθεί η πληροφορία σε αντίθεση με μια άλλη, ιδιαίτερα δυσάρεστη… Πλέον ο Κωνσταντίνος δεν έχει καμία επαφή με το περιβάλλον…

Όπως σας έχω γράψει εδώ και δύο ημέρες η τέως Βασιλική οικογένεια έχει προετοιμαστεί για όλα τα ενδεχόμενα…

  • Μάλιστα άλλη πηγή μου έλεγε χθες πως υπάρχει και κατάλογος των «τελευταίων επιθυμιών» του τελευταίου Βασιλιά της Ελλάδας και οι οποίες θα εφαρμοστούν κατά γράμμα όταν και όποτε επέλθει το μοιραίο.

Η τέως Βασίλισσα Άννα Μαρία είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αλλά παραμένει ψύχραιμη καθώς ο Κωνσταντίνος αντιμετωπίζει εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία σοβαρά προβλήματα υγείας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

31 Comments

  1. Χέστηκα για τον βασιλιά. Ψωμί ελιά και Κώτσο βασιλιά. Αυτός ψόφησε τόσο κόσμο. Σιγά μην κλάψω κιόλας.
    Πεθαίνουν τόσοι αθώοι άνθρωποι και δεν θα στεναχωρηθω για ένα ραμολί που κατέστρεψε την χώρα και
    ευθύνεται για την φτωχοποίησή της. Σόρρυ. Και δεν είμαι καν αριστερός. Την ζωάρα του την έζησε.
    100 χρονών σχεδόν έφτασε. Ψόφο δεν θα του ευχηθώ αλλά χεστηκα χέστηκα χέστηκα χέστηκα.

  2. @Anonymous Xestis Δεν έχει να κάνει με το αν ήταν βασιλιάς ή πλούσιος….Άλλωστε και τα δύο τα κληρονόμησε.Ούτε ο πρώτος ήταν ούτε ο τελευταίος που τα βρήκε έτοιμα στη ζωή…Ούτε αφαίρεσε κάποια ζωή ο ίδιος,ούτε με το να είναι ραμολί βλάπτει κανέναν.Αλλά με το ότι ένας άνθρωπος δίνει μάχη για τη ζωή του και κάποιοι του εύχονται να ψοφήσει….Ούτε καν να πεθάνει…Να ψοφήσει που ούτε πλέον για ζώο δεν το λες ούτε το εύχεσαι…Πόσο κομπλεξικά ανώμαλος και αρρωστημένος σκατοχαρακτήρας πρέπει να είναι κάποιος για να πέφτει σε τόσο χαμηλό επίπεδο;;

    • Ξεχνάς τα δικά σου μου φαίνεται. Τις προάλλες που διαφωνήσαμε δεν χαιρόσουν με τον θάνατο ενός 16χρονου Ρομά και τον κορόιδευες που σκοτώθηκε? Άρα, έχεις επιλεκτικές ευαισθησίες. Για εσένα λοιπόν, δεν μετράνε όλες οι ζωές το ίδιο αλλά πρέπει να είναι βασιλιάς και πλούσιος κάποιος για να στενοχωρηθείς που πέθανε. Όποιος εύχεται ψόφους και κατάρες στον οποιονδήποτε είναι βλαμμένος και αυτό δεν μπορείς να το ρίξεις σε μια παράταξη. Μαλάκες υπάρχουν παντού. Οι δεξιοί μάλιστα έχουν την πρωτιά σε αυτά με τα τρολάκια τους που κράζουν όλο τον κόσμο και του εύχονται κατάρες νυχθημερόν. Μην κάνεις ό,τι κράζεις. Αυτά και δεν επανέρχομαι. Είδα όμως το σχόλιο και θεώρησα σωστό να απαντήσω για να λέγονται όλες οι πλευρές. Όχι μονόπλευρες απόψεις.

      • Δείξε μου ακριβώς που κορόιδευα ονομαστικά το Ρομα που σκοτώθηκε.Που ακριβώς χάρηκα και που ευχόμουν κατάρες και ψόφους.Αλλιώς δικαιολογείς όλα όσα έχω πει για τη ΔΙΚΗ σου παράταξη λοιπόν και με το παραπάνω.Έισαι πίσω απο την ανωνυμία του πληκτρολογίου και ρίχνεις λάσπη ή βάζεις λόγια τα οποία δεν έχουν ειπωθεί.Αυτό είναι και ποινικά κολάσιμο ξέρεις αλλά φυσικά κάνεις το μάγκα πίσω απο ψεύτικα προφίλ.Επιβεβαιώνεις πόσο λασπολόγος είσαι σαν τον αρχηγό σου.Δεν είναι τυχαίο ότι ψηφοφόρους σαν εσένα έχει και αυτός (αφού το πας και πολιτικά λοιπόν) και την επιλεκτική και μονόπλευρη ευαισθησία την έχει μόνο το σινάφι σας.

        • Σπύρο μου! Γιατί θες να καταλογίζεις τα λάθη σου στους άλλους? Ισχύουν ακριβώς τα αντίθετα από όσα έγραψες. “Αλλιώς δικαιολογείς…μόνο το σινάφι σας.” Σου επιστρέφω και σου αφιερώνω όλο σου το σχόλιο. Για εσένα ισχύει 100%. Γιατί παραφράζεις τα λόγια μου? Μου βάζεις λόγια που δεν είπα. Κατάρες και ψόφους δεν ευχήθηκες όπως δεν ευχήθηκα ούτε κι εγώ για κανέναν. Εσύ μου επιτίθεσαι ευθέως και κατηγορείς μια ολόκληρη παράταξη. Εγώ σου είπα ως απάντηση ότι τα δεξιά τρολ συνηθίζουν να τα κάνουν αυτά. Δεν είπα για εσένα συγκεκριμένα αλλά όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται. Εσύ το πας πολιτικά και εγώ σου απάντησα. Εσύ το ξεκίνησες όπως πάντα. Πάντα κατηγορείς για όλα την Αριστερά. Σου έχω νέα όμως: η δεξιά κυβερνάει μια ζωή. Και μην ανησυχείς, δεν πρόκειται να κερδίσει η Αριστερά στις εκλογές. Κακώς φοβάσαι. Όσο για τον Ρομά, αυτό που έκανες συγκεκριμένα ήταν να προσπαθείς να υποβαθμίσεις τον θάνατό του με κάθε τρόπο. Ούτε ένα κρίμα δεν είπες. Είπες: ναι μεν αλλά… Άρχισες να λες ένα σωρό φθηνές δικαιολογίες για να δώσεις άλλοθι στον άδικο χαμό του. Είπες ειρωνικά: κρίμα το… παιδάκι (που είχε και παιδάκι στα 14), ναι αλλά ο Μάριος που σκοτώθηκε από σφαίρες κλπ. και έμμεσα κατηγόρησες μια ολόκληρη φυλή. Και με ειρωνεύτηκες που είπα ότι είναι κρίμα με emoji. Άρα, ειρωνεύτηκες και κορόιδεψες τον θάνατο του παιδιού. Ο κόσμος λέει κρίμα και τέλος. Αν δεν το αισθάνεται δεν λέει τίποτα. Όχι ναι μεν αλλά, ούτε κοροϊδεύει. Δεν ψάχνεται. Με υποθέσεις και αν δεν μιλάνε. Εσύ είπες κρίμα ειρωνικά. Ειρωνεύτηκες κιόλας και κορόιδευες. Και μην μου κάνεις τον ανήξερο τώρα γιατί το ξέρω καλά. Το βίωσα. Μαζί μιλούσαμε. Μου έκανες ολόκληρο πόλεμο τότε επειδή είπα ότι είναι κρίμα. Για εσένα δεν μετράνε όλες οι ζωές το ίδιο, προφανώς. Ποινικά κολάσιμο είναι αυτό που κάνεις εσύ να κατηγορείς μόνιμα μια ολόκληρη παράταξη και να τσουβαλιάζεις σε παρείσακτους όποιους δεν χωνεύεις. Εγώ σου επισήμανα το λάθος σου. Έχω ευαισθησία για ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ και δεν θα μου προσάψεις εσύ με το ζόρι το αντίθετο. Εσύ το άρχισες. Έπειτα, δεν σου είπα ότι δεν είσαι καλός, απλά έχεις κόλλημα με την Αριστερά. Να μην είσαι απόλυτος.

          • Οργουελικές δυστοπίες ονειρεύονται μόνο όσοι υποστηρίζουν τον Στάλιν….Κατα τα άλλα εδώ ζούνε χούντες όταν βρίζουν χυδαία τον νόμιμα εκλεγμένο πρωθυπουργό της χώρας…

            Όσο για τα λάθη μου τα κρατάω για τον εαυτό μου και δε τα καταλογίζω σε κανέναν.Καλύτερα να αναρωτηθείς εσύ για τα δικά σου σε ένα καθρέπτη πριν βγάζεις ηθικά διδάγματα..

            …Φυσικά και είναι λυπηρό να φεύγει ένας νέος άνθρωπος έτσι για 20 ευρώ….Και κάθε άνθρωπος που βρίσκει τραγικό τέλος και η οικογένεια του υποφέρει…Αυτό που με ενοχλέι όμως είναι ότι τα δάκρυα τα δικά σου και άλλων ”ευαισθητοποιημένων” δεν τα είδα σε άλλες περιπτώσεις (όπως και του Μάριου)αλλά μόνο εκεί που μας βολεύει….Κάνουμε πορείες για την άτυχη Καρολάιν αλλά όχι για την Γαρυφαλλιά,κλαίμε για τον άτυχο Λουκμαν αλλά όχι για τη Μυρτώ που ΒΙΑΣΕ συμπατριώτης του και την άφησε φυτό…ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΟΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ…ΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΗΡΕΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΙΑ,ΕΣΕΙΣ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ και όποιος δεν συμφωνεί μαζί σας γίνεται αυτόματα εχθρός…ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ πάνω απ’όλα!!!!Ναι όταν είναι δικός ΜΑΣ μόνο!!

            Οσο για τον αν χρησιμοποιώ εγώ σαν κακός φασίστας δεξιός(στο άρρωστο μυαλό σας) τον Αξαρλιάν για προπαγάνδα…Κοιτάτε λοιπόν ΕΣΕΙΣ τα Καραγκιοζιλίκια που βάζετε να κάνει τη χαροκαμμένη μητέρα του Φύσσα για ψηφαλάκια και αφήστε τη μητέρα του Αξαρλιάν(που ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΠΟΥ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ) που τόσα χρόνια πονάει με αξιοπρέπεια ήσυχη…

          • Είναι μόνο θέμα παρατάξεων και ιδεολογίας για εσένα. Επομένως, χάνεις το δίκιο σου όταν φανατίζεσαι έτσι. Ποιος υποστηρίζει τον Στάλιν? Κανείς. Αυτά τα λες εσύ. Αν κάνω κάποιο λάθος, το αναγνωρίζω αμέσως και δεν το προσάπτω σε άλλους. Εδώ όμως δεν έχω λάθος και μιλάω σωστά. Εσύ κατηγορείς κάθε φορά ολόκληρη παράταξη, όχι εγώ. Με ποιο δικαίωμα με τσουβαλιάζεις με το σωρό και μου λες ότι δήθεν τα δάκρυα τα δικά μου είναι επιλεκτικά και άλλες τέτοιες μπούρδες? Λες ψέματα. Δεν έχεις το δικαίωμα να λες ότι σου κατεβαίνει απ’ το μυαλό και να χαρακτηρίζεις ανθρώπους επειδή δεν χωνεύεις την παράταξή τους. Ούτε και για την παράταξη ισχύουν αυτά που λες. Αυτά τα βγάζεις από την εμπάθεια του εμμονικού μυαλού σου. Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΜΟΥ/ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Σου έχω εξηγήσει τον λόγο που ΔΕΝ γίνεται να διαδηλώσεις για όλες τις περιπτώσεις. Δυστυχώς. Δεν μπορούν να σταθούν διαδηλώσεις σε όλες τις περιπτώσεις. ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ. ΕΣΕΙΣ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ και κάνετε εχθρούς όποιους δεν συμφωνούν μαζί σας. Το αποδεικνύεις κιόλας με όσα γράφεις. ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ.

          • Όταν λέω “οργουελική δυστοπία”, εννοώ πως θες να βγάλεις το άσπρο-μαύρο και το αντίστροφο. Το δικό σας άρρωστο μυαλό κάνει προπαγάνδα. ΚΑΝΕΊΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΕΣΥ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ να κατηγορείς την χαροκαμένη μάνα Μάγδα Φύσσα. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Είναι ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ και αγωνίζεται για να δικαιωθεί η μνήμη του αδικοχαμένου γιου της. Λες και δεν ξέρεις ότι έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ. Ο Κουφοντίνας ΔΕΝ σκότωσε επίτηδες τον Αξαρλιάν αλλά κατά λάθος. ΔΕΝ δικαιολογείται αλλά έχει ΔΙΑΦΟΡΑ. Δεν ήθελε να τον σκοτώσει. Δεν είχε πρόθεση. Δεν ήταν ιδεολογοκός ο φόνος του. Ο φόνος του Παύλου ήταν εσκεμμένος. Τον σκότωσαν ΕΠΙΤΗΔΕΣ οι φασίστες. Η παράταξη στέκεται ανθρώπινα δίπλα στην κ. Φύσσα. Εσείς σκέφτεστε τα ψηφαλάκια και θα μπορούσα να αναφέρω άπειρα παραδείγματα. Ή τα έχεις όντως μπερδέψει ή τα μπερδεύεις επίτηδες. ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΣΑ ΛΕΣ. ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΚΡΙΒΕΙΕΣ.

          • Ο δικός μας αρχηγός έχει την πιο αγνή και καθαρή ψυχή. Είναι ένας βαθύτατα καλόψυχος άνθρωπος με απαράμιλλο ήθος και ευγένεια. Δεν έχει καμμία σχέση με λασπολογία και ψέματα. Απορώ πως δεν το βλέπεις ή δεν θέλεις να το δεις. Μάλλον τον μπερδεύεις με τον δικό σας που κάθε μέρα κάνει κωλοτούμπες λέγοντας εντελώς διαφορετικά πράγματα απο την προηγούμενη ημέρα. Σου λέει Καλημέρα και κοιτάς να δεις αν όντως βγήκε ο ήλιος. Τα ψέματα και η λασπολογία είναι το χούι του/σας.

          • Τόσο πολύ στενοχωριέσαι εσύ γι’ αυτό? Καλά τον κάνουν. Έδωσε δικαίωμα. Ο κόσμος υποφέρει, περνάει τρισάθλια εξαιτίας του και εκφράζει την οργή του. Χούντα έχουμε. Με διαφορετική μορφή από την παλιά. Βλέπεις, ο κόσμος έκανε πολλούς αγώνες για να μπορεί να λέει και δυό πράγματα. Με το ζόρι κι αυτά. Για να έγραφε κάποιος για την δεξιά όσες κακίες γράφονται ελεύθερα για την Αριστερά να δεις τι πάθαινε. Όποιος τόλμησε να πει για την δεξιά μια κουβέντα παραπάνω το πληρώνει πολύ ακριβά. Αυτό να ξέρεις. Και στο λέω τσεκαρισμένα. Η Αριστερά μια χαρά σας αφήνει και γαβγίζετε και βγάζετε το μίσος και την χολή σας εναντίον της. Είναι τόσο δήθεν “φασιστική”, όπως λες, γι’ αυτό δεν πείραξε κανέναν και λέτε όσα λέτε. Αυτά δεν τα εκτιμάτε όμως. Να είσαι καλά. Δεν θέλω να τσακωθώ μαζί σου. Όμως πρέπει να λέγονται όλες οι απόψεις και οι αλήθειες

        • Όταν θα επικαλεστείς την μάνα του Αξαρλιάν για πολιτικές σκοπιμότητες να το ξανασκεφτείς. Όσο πονάει η μάνα του Αξαρλιάν άλλο τόσο πονάει και η μάνα του Ρομά. Και οι δύο μανάδες είναι. Σκασίλα σου όμως εσένα για την μάνα του Αξαρλιάν. Την προπαγάνδα σου θες να κάνεις.

        • Γίνεται ο χαμός από εγκληματικότητα και χίλια δυό στραβά κι ανάποδα που συμβαίνουν και δεν διορθώνεται ούτε βελτιώνεται τίποτα λες και είμαστε ακυβέρνητοι αλλά δεν ανοίγει ρουθούνι. Κανείς δεν παραπονιέται τώρα. Όλα καλά. Κοιμόμαστε όρθιοι. Μας φταίει η κάθε Πισπιρίγκου, μας φταίει η άλλη η τρελή που έπνιξε το μωρό της αλλά οι επιλογές μας και το ξερό μας το κεφάλι δεν μας φταίνε. Όταν ταΐζουμε την Λερναία Ύδρα, τέτοιες τερατογενέσεις θα έχουμε. Αν συνέβαιναν όλα αυτά με Αριστερά, το 1/3 δηλαδή από αυτά να συνέβαινε, θα έκαιγαν όλοι την Ελλάδα οι πολίτες και η κυβέρνηση θα έπεφτε αμέσως. Επί τέσσερα χρόνια για ό,τι γινόταν έφταιγε μόνο η Αριστερά. Μόνο για την τρύπα του όζοντος δεν μας είπαν ότι φταίει. Έλεος. Τώρα δεν φταίει κανείς. Αν αυτό δεν είναι δυό μέτρα και δυό σταθμά αλλά και υποκρισία, τότε τι είναι? Και για να είμαι ακριβής, ούτε δυό λόγια παραπάνω δεν μπορούμε να πούμε. Έχουμε δήθεν δημοκρατία ότι μπορούμε και καλά να μιλάμε ελεύθερα αλλά αυτό δεν ισχύει. Την Αριστερά όλοι μπορούν να την βρίζουν ελεύθερα, για την δεξιά κανείς δεν πρέπει να λέει το παραμικρό. Ούτε κιχ. Μιλάμε μόνο με γενικόλογα και συνθηματολογία γιατί να ξέρεις ότι όποιος τολμήσει να μιλήσει με αποδείξεις και ονόματα, το πληρώνει ακριβά και τιμωρείται πολύ σκληρά κι ας είναι αθώος κι ας έχει δίκιο. Όλα όσα λέμε, ελέγχονται και περνάνε από κόσκινο. Δεν μπορώ να σε πείσω για κάτι αλλά έπρεπε να πω κι εγώ την άλλη πλευρά. Πιστεύω πραγματικά πως παρά τις διαφωνίες μας, είσαι καλός άνθρωπος. Απλά για κάποιον λόγο δεν συμπαθείς την Αριστερά. Δεν ξανασχολούμαι εκτός απροόπτου. Καλή ζωή να έχεις Σπύρο.⚘

        • Κι εσύ πίσω απ’ την ανωνυμία του πληκτρολογίου είσαι. Όλοι ανώνυμα γράφουμε στο ίντερνετ για ευνόητους λόγους. Αυτό που κάνεις εσύ είναι ποινικά κολάσιμο. Το να κατηγορείς άδικα και να λασπολογείς την παράταξη που δεν χωνεύεις. Εγώ είμαι δίκαιη και νομοταγής. Δεν προσβάλλω ούτε λασπολογώ. Εσύ τρώγεσαι με τα ρούχα σου.

    • Για εσένα η ζωή κάποιου που έκλεψε 20€ δεν μετράει ενώ αυτών που κατακλέβουν όλη την οικουμένη μετράει. Επίσης, κάνεις άλλη μία προπαγάνδα εναντίον της Αριστεράς.

  3. Αφαίρεσε ζωές έμμεσα με φτώχεια, πείνα και εξαθλίωση. Ξέρω νέο άνθρωπο που χαροπαλεύει στο
    νοσοκομείο αυτές τις μέρες. Αν του τελειώσει το οξυγόνο, πέθανε. Ο βασιλιάς την έζησε την ζωή του και
    έκανε ζωή χαρισάμενη. Έφτασε και τόσο χρονών.

    • και γιατί πρέπει να βαλουμε σε ζυγαριά τους δύο ανθρώπους που χαροπαλεύουν και να πουμε για ποιον στενοχωριόμαστε πιο πολύ;
      Άνθρωποι δεν είναι και οι δύο; Ο πρώην χαροπαλεύει και το αναφέρει το nassoblog γιατί είναι γνωστός σε όλους. Το νεαρό γνωστό σου τον ξέρουν οι δικοι του και οχι το nassoblog και γι αυτό δεν τον αναφέρει.
      Το οτι αναφέρεται εδώ οτι αυτός ο γνωστός χαροπαλεύει, δεν σημαίνει οτι όλοι οι άλλοι μας είναι αδιαφοροι

    • Δεν μπερδεύω τίποτα. Εσύ τα μπέρδεψες. Υπάρχει τεράστια διαφορά. Είναι λογικό να λυπηθείς για έναν νέο άνθρωπο που πεθαίνει χωρίς να είναι δικό του το λάθος και όχι για έναν κωλόγερο που έζησε την ζωή του. Ο βασιλιάς είναι 100 χρονών. Την έζησε την ζωή του. Ήρθε η ώρα του να φύγει. Σιγά μην κλάψω κιόλας. Έπειτα, δεν πρόσφερε και τίποτα καλό. Χέστηκα κι αν ζήσει, χέστηκα κι αν πεθάνει.

    • Ε όχι δα. Δεν μπαίνουν σε ζυγαριά. Το ίδιο είναι ένας νέος άνθρωπος που πεθαίνει με έναν πολύ μεγάλης ηλικίας που έχει ζήσει τα χρονάκια του και μάλιστα τα έχει καλοζήσει; Δεν νομίζω πως παραπονέθηκε κάποιος ότι δεν έγραψαν στο site για τον γνωστό του ή να περιμένει κάτι τέτοιο. Ίσως δεν κατάλαβες. Στο αναφέρει ως ζωντανό παράδειγμα. Υπάρχουν πολλοί νέοι άνθρωποι που πεθαίνουν και είναι πραγματικά για να στενοχωριέσαι. Επίσης, για έναν μεγάλο άνθρωπο που είναι καλός παππούλης θα στενοχωρηθεί κάποιος. Για τον αείμνηστο Βέγγο για παράδειγμα, όταν πέθανε, που ήταν ψυχούλα. Τώρα για τον κάθε βασιλιά γιατί θα πρέπει να στενοχωρηθώ εγώ και ο καθένας; Είτε πεθάνει είτε όχι, το ίδιο μου κάνει. Όλοι αυτοί οι πολιτικοί μετά την επανάσταση του 1821 προδότες είναι και ανθέλληνες. Δεν θα στενοχωρηθώ κιόλας. Αυτός στενοχωρήθηκε για την χώρα του που την αφαίμαξε; Γιατί να στενοχωρηθούμε για εκείνον; Για τον Πελέ στενοχωρήθηκα. Σαφώς και δεν πρέπει να ρίχνουμε κατάρες σε κανέναν. Αυτό είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο.

    • Ο Βέγγος και ο Πελέ πρόσφεραν χαρά στον κόσμο. Οι βασιλιάδες μιζέρια. Εννοείται πως δεν λέμε κατάρες για κανέναν. Ας τους κρίνει όλους ο Θεός.

    • Ως εκ θαύματος έγινε καλά ο γνωστός μου! Απίστευτο! Πολύ καλός άνθρωπος! Χαίρομαι πάρα πολύ! Να είναι πάντα καλά το παλικάρι! Τελικά γίνονται και θαύματα! 🙂

Νεκρός ο Βασίλης Τόπαλος – Για τρίτη φορά στη ΓΑΔΑ ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου

Ανεξήγητο πρόβλημα με το Google Pixel 7 – Το γυαλί της κάμερας σπάει από μόνο του!