in

AngryAngry WTFWTF

Καλυβάτσης για Αχιλλέα Μπέο – «Μόνο μαγεμένοι μπορεί να είναι εκεί στον Βόλο για να τον ψηφίζουν ακόμα»

Δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα έκανε ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε για τα πρόσφατα ρατσιστικά σχόλια που έκανε ο Αχιλλέας Μπέος το βράδυ της επανεκλογής του ως δήμαρχος Βόλου, κάνοντας τη δική του τοποθέτηση.

«Όλο αυτό είναι στο πλαίσιο της ελληνικής ακατανόητης πραγματικότητας. Για κάποιους λόγους, τους οποίους εμείς που δεν ζούμε στον Βόλ αγνοούμε, οι άνθρωποι εκεί στηρίζουν έναν άνθρωπο σαν τον κύριο Μπέο», είπε αρχικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

«Δεν μου έχει κάνει κάτι προσωπικά αλλά ο λόγος του και μόνο μου είναι αρκετός για να στρίβω το κεφάλι από την άλλη πλευρά κάθε φορά που τον ακούω», τονίζει ο ηθοποιός στην κάμερα του Alpha.

 

«Τώρα οι άνθρωποι εκεί δεν ξέρω τι τους κάνει. Μπορεί να τους δίνει μία πάστα στον καθένα τη βδομάδα, μπορεί να τους δίνει κανένα 20αρικάκι και να τους λέει: ψηφίστε με και θα τα βρούμε. Δεν ξέρω, κάτι κάνει πάντως και τους έχει μαγέψει. Μόνο μαγεμένοι μπορεί να είναι για να ψηφίζουν έναν τέτοιο άνθρωπο», σχολιάζει στη συνέχεια ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Όταν ο Σωτήρης Καλυβάτσης ρωτήθηκε για το σχετικό ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη ενάντια στις εκπομπές που φιλοξενούν τον Αχιλλέα Μπέο, ο ηθοποιός σημειώνει: «Είναι δεδομένο ότι η αναπαραγωγή σε αυτά τα θέματα είναι μεγαλύτερη. Το ότι συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με αυτά είναι ίσως πιο σοκαριστικό».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

H απεσταλμένη της ΕΡΤ μέσα στο καταφύγιο εν μέσω βροχής ρουκετών

Αλέξανδρος Ρήγας – «Ήταν η αγαπημένη μου σειρά, εκείνα τα δύο χρόνια ήταν πολύ ωραία»