in

AngryAngry OMGOMG

Καλλονή πρώην σύντροφος ποδοσφαιριστή για τον εφιάλτη της – «Με απειλεί εδώ και μήνες»

Η πρώην σύντροφος του Ντάνι Άλβες με story που έκανε στο Instagram κατήγγειλε ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα για τη ζωή της. Όπως έχει γίνει γνωστό, τα συγκεκριμένα μηνύματα έχουν σταλεί από έναν άντρα, ο οποίος κατηγορείται για οπλοκατοχή κι άλλα εγκλήματα στη Βραζιλία.

Η Χοάνα Σανθ «ανέβασε» ένα στιγμιότυπο με τις απειλές του συγκεκριμένου άντρα, σχολιάζοντας ότι φοβάται για την ασφάλεια της.

  • Να θυμίσουμε ότι ο πρώην σύντροφός της και πατέρας των παιδιών της, Ντάνι Άλβες είναι από τις 20 Ιανουαρίου στις φυλακές της Βαρκελώνης, με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης σε νεαρή κοπέλα στις 30 Δεκεμβρίου.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Νιώθω φοβισμένη. Αυτό το άτομο με απειλεί εδώ και μήνες. Τον έχω μπλοκάρει και ακόμα στέλνει μηνύματα στους φίλους μου… Τον ερεύνησα και έχει κατηγορίες εις βάρος του στη Βραζιλία για οπλοκατοχή, οικογενειακή βία και άλλα εγκλήματα. Αρχικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να δέχομαι απειλές ή προσβολές, δεν έχω κάνει κάτι σε κάποιον. Πέρα από τις υπάρχουσες ανησυχίες μου, πρέπει τώρα να αντιμετωπίσω και αυτό. Αυτό το άτομο το παρατραβάει, καθώς αυτή η φωτογραφία μου είναι από ένα δείπνο μου στην Τενερίφη. Φοβάμαι για την ασφάλειά μου. Αρκετά πια».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κι όμως – Γεννήθηκε μωρό την ώρα της εκκένωσης του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης

Αιτωλικό ΤΩΡΑ – Χτύπησε αστυνομικό, διέφυγε και μετά εμβόλισε περιπολικό (Βίντεο)