in

AngryAngry

Καλλιθέα ΤΩΡΑ – Με χειροπέδες τέσσερις για το παιδί στο παράθυρο του τρίτου ορόφου

Τέσσερα άτομα, που εργάζονται σε Κέντρο Ειδικής Αγωγής στην Καλλιθέα, συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο ζωής από κοινού.

  • Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, έπειτα από καταγγελία στο τηλεφωνικό κέντρο της ‘Αμεσης Δράσης για ένα παιδί που διέτρεχε κίνδυνο, γιατί βρισκόταν έξω από παράθυρο σε Κέντρο Ειδικής Αγωγής, οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι πράγματι συνέβη το γεγονός με έναν 11χρονο.

Στη συνέχεια, συνελήφθησαν τρεις γυναίκες, 24 ετών η μια και 30 οι άλλες δύο, καθώς και ένας 35χρονος, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

  • Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της 14-3-2023 στην Καλλιθέα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), τρεις ημεδαπές, 30 και 24 ετών και 35χρονος ημεδαπός για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο ζωής από κοινού.

  • Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 14-3-2023, έπειτα από καταγγελία στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης για ανήλικο που διατρέχει κίνδυνο, διότι εθεάθη να βρίσκεται εξωτερικά παραθύρου σε κέντρο ειδικής αγωγής στην Καλλιθέα, ανωτέρω αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο προς εξέταση των καταγγελλομένων.

Κατόπιν έρευνας των αστυνομικών στο χώρο, ανευρέθησαν η 30χρονη ως προσωρινά υπεύθυνη καθώς και οι υπόλοιποι τρεις εργαζόμενοι και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφάλειας Καλλιθέας, το οποίο επιλήφθηκε προανακριτικά της υπόθεσης.

  • Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Έκτακτο – Μέσα στην επόμενη ώρα η σύλληψη του «Ρουσλάν». Του βιαστή της 14χρονης στη νέα Σμύρνη

“Survivor Spoiler” – Ποιος ή ποια αποχωρεί την Πέμπτη;