in

Καλλιθέα – Χαλασμένο το φανάρι στο σημείο που σκοτώθηκε η 12χρονη

Ένα 12χρονο κορίτσι παρασύρθηκε τις μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας (8/5) από αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Θησέως και Σπάρτης, και συγκεκριμένα, στον Οίκο Τυφλών στην Καλλιθέα.

  • Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και δυστυχώς, υπέκυψε στα τραύματά της παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών.

 

Το DEBATER βρέθηκε στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος στην Καλλιθέα, λίγες ώρες μετά, και πραγματοποίησε αυτοψία, μιας και πληθαίνουν οι φωνές που αναφέρουν ότι στην εν λόγω περιοχή η σήμανση είναι τόσο προβληματική που γίνεται και επικίνδυνη.

  • Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω, τα φανάρια των πεζών δεν λειτουργούν. Συγκεκριμένα, στη Θησέως, όπως βλέπετε, το κόκκινο φανάρι για τους πεζούς δεν ανάβει καν. Επίσης, στη συμβολή των οδών Σπάρτης και Θησέως εκτός λειτουργίας είναι και τα δυο φανάρια των πεζών.

Τέλος, παρατηρώντας την παρακάτω φωτογραφία, μπορεί κανείς να καταλάβει πως παρασύρθηκε η 12χρονη. Το νεαρό κοριτσάκι δεν πέρασε ποτέ τη διάβαση των πεζών. Το αριστερό βελάκι δείχνει την κατεύθυνση του κοριτσιού, το δεξιό βελάκι την κατεύθυνση του οχήματος. Ο κύκλος δείχνει το σημείο που την παρέσυρε, είναι στο ρεύμα προς Τζιτζιφιές.

  • Παράλληλα, κάτοικος της περιοχής μιλά για το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στην άτυχη 12χρονη και επισημαίνει ότι τα φανάρια στον δρόμο αυτό δεν λειτουργούν. «Ακούστηκε ένα μπαμ. Πέρασε ένα κορίτσι και το παρέσυρε αμάξι. Ήρθαν εγκαίρως από το ΕΚΑΒ, αλλά είχε χάσει δυστυχώς πολύ αίμα. Οι ίδιοι οι πολίτες έκαναν τους τροχονόμους, όση ώρα ήταν το σώμα του κοριτσιού στον δρόμο, το είχαν σκεπάσει με ένα σεντόνι. Στη Θησέως πολλά φανάρια πεζών δεν λειτουργούν με αποτέλεσμα να κοιτάμε εμείς πάνω το φανάρι των αυτοκινήτων για να περάσουμε απέναντι».

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δείτε την – Γυναίκα «κρεμάστηκε» από το μπαλκόνι της

Με «μαύρισε στο ξύλο» – Η 31χρονη σύντροφος του γνωστού Πατρινού ξεσπά