in

Καλαμάτα ΤΩΡΑ – Η δυνατή βροχή πάγωσε την «αρπαχτούλα» του Σφήνου στο καρναβάλι

Υπό καταρρακτώδη βροχή η παρέλαση, στο καρναβάλι στην Καλαμάτα. Οι 4.000 καρναβαλιστές πάντως, δεν έδειξαν να πτοούνται…

  • Ο καιρός δεν ήταν «σύμμαχος» στο 11ο Καλαματιανό Καρναβάλι καθώς η παρέλαση διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή. Αυτό ωστόσο δεν πτόησε σε καμία περίπτωση τους περίπου 4.000 καρναβαλιστές, κάθε ηλικίας, να διασκεδάσουν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης αλλά και τους χιλιάδες επισκέπτες της μεσσηνιακής πρωτεύουσας να δώσουν το παρών στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Στη φετινή παρέλαση συμμετείχε και μια ομάδα από το διάσημο καρναβάλι του «Μαρτινιάνο» από τα ελληνόφωνα χωρίς της κάτω Ιταλίας και συγκεκριμένα το «Σαλέντο». Εντυπωσίασαν με τις χειροποίητες μάσκες τους λίγο πριν παρουσιάσουν το δικό τους δρώμενο.

  • Παρουσία είχαμε και από το Κουκερι της Βουλγαρίας για 2η φορά που εντυπωσίασαν με τις στολές τους. Παρουσιαστής του 11ου Καλαματιανούς καρναβαλιού ήταν ο Τόνι Σφίνος, ωστόσο η συναυλία του που ήταν προγραμματισμένη αμέσως μετά την παρέλαση ματαιώθηκε λόγω τεχνικών προβλημάτων που προέκυψαν από τη βροχή.

Η διασκέδαση συνεχίζεται ωστόσο αυτή την ώρα, με αμείωτο ρυθμό στα καταστήματα εστίασης και αναψυχής της πόλης της Καλαμάτας.

Τι νομίζετε;

-3 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σοφία Τουντούρη – Η φωτογραφία της που μας κάνει να τη θέλουμε πίσω στην τηλεόραση

Έκθεση του Π.Ο.Υ αποκαλύπτει ανισότητες μεταξύ των φύλων σε υγεία και περίθαλψη