in

AngryAngry

Καλαμάτα – Ο Αλβανός παίρνει πάνω του την εκτέλεση του «Αμερικάνου»

Ο 38χρονος καταζητούμενος με ένταλμα Αλβανός, ο οποίος κρυβόταν και συνελήφθη την Τετάρτη για τη δολοφονία του 47χρονου «Αμερικάνου» ή «Gus» με έναν πυροβολισμό, το πρωί της περασμένης Παρασκευής στην Καλαμάτα υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι δεν έχει πρόθεση να σκοτώσει το θύμα.

  • Όπως ανέφερε ο 38χρονος ήθελε να του ζητήσει εξηγήσεις για έναν τσακωμό που είχαν μεταξύ τους πέρυσι τον Οκτώβριο, και ο «Αμερικάνος» τον χτύπησε.

Ο δράστης παραδόθηκε χωρίς να προκαλέσει πρόβλημα, όταν γύρω στις 9 το πρωί της Τετάρτης οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας έκαναν έφοδο σε ένα υπόγειο δωμάτιο, σε επιχείρηση ενοικιαζόμενων στο Ακρογιάλι Αβίας.

Ο καταζητούμενος δολοφόνος του «Αμερικάνου» συνελήφθη μαζί με έναν 34χρονο Βούλγαρο, ο οποίος νοίκιαζε το δωμάτιο. Οι αστυνομικοί βρήκαν στο δωμάτιο και 80 γραμ. χασίς και σε βάρος των δύο σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

  • Όπως αναφέρουν πληροφορίες της ιστοσελίδας eleutheriaonline, ο Αλβανός ο οποίος έχει κατηγορηθεί για εμπόριο κοκαΐνης, πήρε πάνω του τη δολοφονία του «Αμερικάνου» και ισχυρίστηκε ότι ο 22χρονος κατηγορούμενος ως συνεργός του -ο οποίος απολογήθηκε χθες στην ανακρίτρια Καλαμάτας και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος- απλά ήθελε να αγοράσει 2 γραμ. κοκαΐνη από το θύμα και αφού ήταν παρέα, πήγανε μαζί.

Παραδέχτηκε, επίσης, ότι αυτός πυροβόλησε, αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν σκόπευε να τον σκοτώσει. Για το εννιάρι πιστόλι με το οποίο διέπραξε το έγκλημα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το πέταξε στη θάλασσα.


Το Σάββατο, ο 38χρονος ο οποίος οδηγήθηκε χθες στην εισαγγελέα και του ασκήθηκε ποινική δίωξη, αναμένεται να απολογηθεί στην ανακρίτρια Καλαμάτας, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς και για τα 80 γραμ. χασίς στο δωμάτιο όπου συνελήφθη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Το «Dragons’ Den» κρίνει το μέλλον Τανιμανίδη στον ΑΝΤ1 – Ο ντόρος και το… τέλος

Δείτε την – Η πρώτη έξοδος της Μαλέσκου με φουσκωμένη κοιλίτσα