in

AngryAngry WTFWTF

Ο Δήμαρχος Αράχωβας για την κακοποίηση του χάσκι – «Υπάρχουν ντοκουμέντα για το έγκλημα»

Σάλος στην Αράχωβα για το χάσκι που ξεψύχησε με τρόπο απάνθρωπο και μαρτυρικό. Τι λέει ο δήμαρχος για τα βίντεο και το κύμα αγανάκτησης που απλώνεται σε ολόκληρη τη χώρα…

  • Το πανέμορφο χάσκι μαρτύρησε στην Αράχωβα, αλλά ακόμα δεν έχει εντοπιστεί ο δράστης του αδιανόητου εγκλήματος. Η πρωτοφανής βαρβαρότητα, με θύμα τον Όλιβερ, έχει κινητοποιήσει την αστυνομία, που όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος της πόλης, έχει ήδη στα χέρια της, μια σειρά από βίντεο ντοκουμέντα.

Αυτά, σε συνδυασμό με μια σειρά από κρίσιμες μαρτυρίες, αναμένεται να λύσουν τον γρίφο. Να οδηγήσουν στα ίχνη του δράστη, που έβαλε την υπογραφή του, στην κακοποίηση και στον θάνατο του ζώου. Για τις ακυρώσεις κρατήσεων των τελευταίων ημερών, ο δήμαρχος της πόλης δηλώνει αδιάφορος. Προέχει όπως λέει, η σύλληψη του δράστη που συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος.

 

Η ειδική γραμματέας για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς, Μάρσα Δημοπούλου μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το περιστατικό και τις αντιδράσεις που εχει προκαλέσει η υπόθεση και για την «ομερτά» που επικρατεί στην περιοχή.

 

Η κ. Δημοπούλου ανέφερε: «το συμβάν που έχει λάβει χώρα στην Αράχωβα έχει προκαλέσει την οργή όλου του κοινωνικού συνόλου. Σαφώς αντιλαμβάνεστε ότι δεν έχει να κάνει με την διαχείριση των αδέσποτων ζώων και με τη αρμοδιότητα του κράτους όσον αφορά στην κακοποίηση του ζώου», ανέφερε και συνέχισε:

  • «Βρισκόμαστε στο στάδιο της ποινικής προδικασίας. Ό,τι κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή είναι φήμες. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι το χάσκι βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση, υπάρχει η γνωμάτευση μίας εξαιρετικής κτηνιάτρου. Οι πρώτες φωτογραφίες δεν δείχνουν αίματα εξωτερικά. Η γνωμάτευση μιλάει για τραύματα μόνο στα γεννητικά όργανα του ζώου με κάποιο αντικείμενο. Περιμένουμε την εξέλιξη της διαδικασίας», συνέχισε η κ. Δημοπούλου.

Και συμπλήρωσε: «Ως ειδική γραμματεία έχουμε κάνει κάποιες ενέργειες και έχει αποσταλεί έγγραφο και στην Περιφέρεια. Η νεκροψία – νεκροτομή θα έπρεπε να γίνει σε κάποιο κρατικό ίδρυμα, σε κάποιο πανεπιστήμιο Κτηνιατρικής με ανθρώπους που έχουν γνώση πάνω στη νεκροψία – νεκροτομή. Γενικά οι ιδιοκτήτες έχουν ευθύνη αν το ζώο βγει έξω από το σπίτι και δημιουργήσει κάποια προβλήματα. Ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης αγαπούσε και φρόντιζε το ζώο του και είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάστασης. Το ζώο δεν έβγαινε γενικά έξω, ίσως έβγαινε κάποιες φορές έξω εκεί απέναντι από το σπίτι του κυρίου. Όλοι βρίσκονται στο πλευρό του ιδιοκτήτη του ζώου».

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πύργος – Καταγγελία φρίκης – Ο σύντροφός της βιντεοσκοπούσε τον βιασμό της

Νέο ΒΙΝΤΕΟ-καταγγελία για “Soula Glamourous”