in

Κακοκαιρία Oliver – Έρχεται με τσουχτερό κρύο και θυελλώδεις βοριάδες

Απότομη αλλαγή του καιρού έφτασε στη χώρα από χθες αργά το βράδυ η οποία δεν θα κρατήσει πολύ, αλλά θα έχει έντονα χαρακτηριστικά.

 

 

Κατά τη διάρκεια του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου, βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν σε μεγάλο μέρος της χώρας, ενώ οι θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι με εντάσεις έως 8-9 (ακόμη και 10-11 σε κάποιες περιπτώσεις) Μποφόρ θα προκαλέσουν χιονοπτώσεις κυρίως στα βόρεια ορεινά και ημιορεινά.

  • Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, χιονοπτώσεις θα έχει ακόμη και σε 500 μέτρα υψόμετρο, γεγονός που μαρτυρά ότι η πρώτη «γεύση» από χειμώνα είναι εδώ. Παράλληλα, ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας από τις απογευματινές ώρες από τα βορειοδυτικά, με τον υδράργυρο να πέφτει μέχρι 13, ακόμη και 14 βαθμούς Κελσίου.

 

 

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΜΥ εξέδωσε την Παρασκευή (24/11) έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, η οποία θα «χτυπήσει» τη χώρα με καταιγίδες, χιόνι και μεγάλη πτώση θερμοκρασίας.Οπως φαίνεται, σε εννιά περιοχές θα έχει σφοδρές καταιγίδες, ενώ θα χιονίσει στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από 4 έως 10 βαθμούς.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

«Ήταν σαν να μην το πίστευες ότι ήσουν η Barbie» – «Βατερλώ» η εμφάνιση της στο Fame Story live

Ζέτα Δούκα – «Δεν πίστευα ότι θα φτάσω 50 χρονών»