in

OMGOMG

Κακοκαιρία εξπρές με κεραυνούς, χαλάζι και αέρα 9 μποφόρ – Πώς κινείται και ποιες περιοχές χτυπάει

Κεραυνούς, χαλάζι και αέρα 9 μποφόρ φέρνει η κακοκαιρία…

Όσοι είχαν αρχίσει να πιστεύουν ότι φέτος δε θα χειμωνιάσει ποτέ, ήρθε η ώρα να βγάλουν τα πιο χοντρά ρούχα από τη ντουλάπα. Η κακοκαιρία άρχισε και σιγά – σιγά θα επεκταθεί σε μεγάλο μέρος της χώρας μας.

Κεραυνοί και χαλάζι θα καταγραφούν τις πρωινές ώρες της Τρίτης στην Ήπειρο και μέχρι το μεσημέρι στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο.

Μέχρι το βράδυ τα ισχυρά φαινόμενα θα επηρεάσουν τη Θράκη, την ανατολική Μακεδονία και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και από τις απογευματινές ώρες τα Δωδεκάνησα ενώ πρόσκαιρα το μεσημέρι – απόγευμα τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά…

  • Ο αέρας στα δυτικά θα πνέει από δυτικές διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ και στα ανατολικά θα είναι νότιος νοτιοδυτικός 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 τοπικά 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία δε θα πέσει σημαντικά. Στα βόρεια θα φτάσει τους 10 με 13 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 13 με 16 και στη νησιωτική χώρα τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει ότι η μεταβολή του καιρού έχει αρχίσει από τα δυτικά, ενώ προς τα ξημερώματα της Τρίτης (10.01.2023) τα φαινόμενα θα φτάσουν στην Αττική.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Άρχισα να βγαίνω με μια κούκλα του σ3ξ αφότου με άφησε η αρραβωνιαστικιά μου

Αυτή η μαϊντανούλα δήλωσε – «Αν δεν τα κ@τ@πιείς, δεν έχει νόημα»