in

Κακοκαιρία Daniel – Άνοιξε η εθνική από Λαμία προς Κατερίνη προς Θεσσαλονίκη. Από την αριστερή λωρίδα το ρεύμα προς Αθήνα

Σε μερική αποκατάσταση της κίνησης των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο τμήμα από Λαμία μέχρι Κατερίνη προχώρησε η τροχαία το πρωί της Πέμπτης μετά την ολική διακοπή που είχε αποφασιστεί κατά τη διάρκεια της νύχτας λόγω της κακοκαιρίας Daniel

  • Συγκεκριμένα η κίνηση διεξάγεται κανονικά στο τμήμα αυτό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη ενώ στο ρεύμα προς Αθήνα (από Κατερίνη προς Λαμία) η κίνηση διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Παράλληλα η γενική αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοίνωσε ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός οχήματος στην εθνική οδό Τρικάλων – Λάρισας καθ΄όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

  • Όπως τονίζεται από την Τροχαία «παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις τόσο στο εθνικό οδικό δίκτυο όσο και σε τοπικές οδούς όπου παρατηρούνται έντονα καιρικά φαινόμενα ή έχουν υπάρξει προειδοποιήσεις για επικείμενη έλευση αυτών».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

“Πόλεμος” Χατζηνικολάου-Βαξεβάνη για την δολοφονία στον Πειραιά – “’Επιασες πάτο άθλιε”

Πρώην παίκτρια του «Love Island» κάνει γυμναστική με τουρλωμένα οπίσθια…