in

OMGOMG

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» – Τηλεργασία τη Δευτέρα στο δημόσιο τομέα. Τι θα γίνει με τον ιδιωτικό

Με τηλεργασία θα εργαστούν αύριο οι εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα ενώ υπάρχει ισχυρή σύσταση για τηλεργασία και στον ιδιωτικό, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από τον εκπρόσωπο Τύπου της πυροσβεστικής, Γιάννη Αρτοποιό.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής προειδοποίησε ότι τις επόμενες ώρες αναμένεται μεγαλύτερη ένταση φαινομένων, ειδικά στην Αττική.

Εξάλλου, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι εστάλησαν μηνύματα από το 112 στη Μαγνησία, τις Σποράδες, την Εύβοια, τη Φθιώτιδα και τη Βοιωτία. Το μήνυμα περιλαμβάνει αυστηρή σύσταση στους πολίτες να περιορίσουν δραστικά τις μετακινήσεις τους.

  • Παράλληλα, εξήγησε πως, ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων, θα σταλεί προειδοποιητικό μήνυμα και στην Αττική.

Ήδη, για αύριο έχει αποφασιστεί να εφαρμοστεί τηλεκπαίδευση στην Αττική, καθώς τα σχολεία δεν θα ανοίξουν. Κλειστά θα είναι, επίσης, τα καταστήματα στα βόρεια, βορειοανατολικά και βορειοδυτικά του λεκανοπεδίου.

Θα ακολουθήσει νέα σύσκεψη στο υπ. Προστασίας του Πολίτη σήμερα το απόγευμα και, εφόσον χρειαστεί, νέα ενημέρωση.

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Δουλεύω ως μισθωτή σε πασίγνωστη εταιρεία ενέργειας και ενώ το κράτος κάνει ισχυρή σύσταση για τηλεργασία αύριο ΓΙΑΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ, στην εταιρεία δέχονται ως λόγο τηλεργασίας ΜΟΝΟ την πιθανότητα μη ασφαλούς προσέλευσης-αποχώρησης!
    Έχω παιδιά δημοτικού που θα κάνουν αύριο τηλεκπαίδευση και δεν μπορείς να τα αφήσεις μόνα τους να κάνουν τη σύνδεση τηλεκπαίδευσης. Πολλές φορές χάνεται η σύνδεση ή προκύπτουν προβλήματα με κάμερα ή ηχείο.
    Εξαναγκάζεσαι έτσι να βάλεις ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ, όταν σε όλη την αττική τα σχολεία είναι κλειστά!
    Σου λέει βάλε γυναίκα να τα προσέχει! Να έχω γυναίκα να τα προσέχει για όποτε προκύψει χιονιάς; Ή όποτε γίνεται απεργία δασκάλων; Που βρίσκεις γυναίκα για παιδιά δημοτικού, που να είναι διαθέσιμη όταν τη θες εσύ; Ή για το ενδεχόμενο χιονιά, πρέπει να πληρώνω μια γυναίκα όλο το χρόνο για να περιμένει τα παιδιά να γυρίσουν από σχολείο υπό κανονικές συνθήκες; Έλεος.

Οδηγός στην Αττική τα είδε όλα – Βρήκε το αμάξι του χωρίς λάστιχα. «Νοικοκυρεμένοι κλέφτες, έβαλαν και τουβλάκια»

Χείμαρρος ο Μπο – «Συγχαρητήρια στον Μάριο που τις ρίχνει τόσο εύκολα»