in

OMGOMG

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» – Έκλεισε τμήμα της Αττικής Οδού. Ανησυχία για τις υποδομές

Έντονο προβληματισμό και ανησυχία προκαλεί η νέα απαγόρευση της κυκλοφορίας που ανακοινώθηκε σήμερα το απόγευμα για τη διέλευση οχημάτων στην Αττική Οδό, καθώς έπεται του φιάσκου με τον αποκλεισμό χιλιάδων οδηγών και αποτελεί σαφή ένδειξη ότι -παρά τις προειδοποιήσεις- δεν έχει γίνει η απαραίτητη προεργασία για την εξασφάλιση του αυτοκινητοδρόμου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η διακοπή ισχύει στο τμήμα από το ύψος της περιφερειακής Αιγάλεω μέχρι την Αθηνών Κορίνθου και στα δύο ρεύματα.

  • Παράλληλα, συνεχή και κυλιόμενα είναι τα προβλήματα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, με την τροχαία να ανοίγει και να κλείνει διαρκώς τμήματα του αυτοκινητοδρόμου, λόγω ακινητοποίησης οχημάτων.

Οι εξελίξεις αυτές εγείρουν ανησυχία για το επίπεδο ετοιμότητας της κρατικής μηχανής και των ιδιωτών διαχειριστών των έργων.

Την ίδια στιγμή η Πολιτική Προστασία εφαρμόζει πολιτικό προληπτικού lockdown τρομοκρατώντας τον κόσμο με μηνύματα και ειδοποιήσεις. Η κυβέρνηση έθεσε την Αττική, την Εύβοια και τη Βοιωτία σε κατάσταση lockdown επιβάλλοντας τηλεργασία στο Δημόσιο, αναστέλλοντας τη λειτουργία των σχολείων και των Δικαστηρίων, για τη Δευτέρα και πιθανώς και την Τρίτη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αναστάτωση στη Θεσσαλονίκη – Στο νοσοκομείο κάμεραμαν που έπεσε από μεγάλο ύψος στο “Παλατάκι”

Κακοκαίρια «Μπάρμπαρα» – Εγκλωβίστηκαν οδηγοί στα Βίλια. Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής