in

Κακοκαιρία 24 ωρών από Κυριακή απόγευμα – Πώς θα εξελιχθεί το φαινόμενο

Αλλάζει ραγδαία το σκηνικό του καιρού από το απόγευμα της Κυριακής (3/12), έως και τη Δευτέρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

 

 

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ) που εκδόθηκε σήμερα Σάββατο 02/12 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), ο καιρός θα παρουσιάσει πρόσκαιρη επιδείνωση από αργά το απόγευμα της Κυριακής έως το απόγευμα της Δευτέρας, στην ανατολική και νότια Ελλάδα.Τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του μικρής διάρκειας κύματος κακοκαιρίας θα είναι οι ισχυρές βροχές και οι καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και χαλαζοπτώσεις. Επίσης, κατά τη διάρκεια των φαινομένων, αναμένονται ισχυροί ριπαίοι άνεμοι.

  • – Από αργά το απόγευμα της Κυριακής έως και τις πρωινές ώρες της Δευτέρας στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (περιοχή Λήμνου – Σαμοθράκης).
  • – Από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας μέχρι αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα επηρεάσουν κατά τόπους την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο και την ανατολική νησιωτική χώρα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο Κασσελάκης έπαιξε ποδόσφαιρο με την ομάδα της «Αυγής»- Τραυματίστηκε και αποχώρησε

«Your face sounds familiar» – Τι εξετάζουν στον ΑΝΤ1 για το σόου μεταμφιέσεων;