in ,

CuteCute LOLLOL CryCry

Τραγικό το κλίμα στην Σκορδά – Άρχισαν οι συζητήσεις για αλλαγές στο πάνελ

Ήταν αναμενόμενο. Μετά από ένα πυροτέχνημα (για τα δεδομένα της Σκορδά πάντα) με χαμηλά διψήφια η Σκορδά έπεσε στα 4αρια και τα 5αρια.

  • Ακριβώς 5% ήταν η τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό του Fay’s Time το μεσημέρι της Τετάρτης με το κλίμα όπως μου μεταφέρουν οι πληροφορίες μου να είναι τεταμένο πίσω από τις κάμερες και με τηλεφωνήματα από «πάνω» που ρωτούσαν (ρητορικό το ερώτημα) γιατί συνέβη αυτό.

Σε πρώτη φάση αυτό που συζητείται στο παρασκήνιο είναι η αλλαγή πάνελ. Ωστόσο είναι κάτι που θεωρείται ανέφικτο καθώς δεν υπάρχουν καθόλου διαθέσιμα πρόσωπα αυτή τη στιγμή στην αγορά.

  • Ενδεχόμενο αλλαγής ώρας δεν υπάρχει ούτε φυσικά συζητείται αλλαγή στην αρχισυνταξία καθώς η Αγγελική Γιαννακοπούλου είναι το μόνο πρόσωπο που απολαμβάνει και ορθώς την απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη του ΣΚΑΪ.

Η Σκορδά μαθαίνω είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση καθώς γνωρίζοντας πως σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να συνεχίσει στον ΣΚΑΪ φοβάται πως δεν θα έχει πρόταση το καλοκαίρι (θα φθάσουμε ως εκεί;) από κανένα τηλεοπτικό σταθμό.

  • Αυτό κατά την δική μου εκτίμηση είναι και το πιθανότερο ενδεχόμενο. Το λες και “θεία δίκη”… ε θεία;

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. θεωρω δεδομενο το τελος της φαιης φετος απο το σκαι. του χρονου θα παει η σταρ η οπεν η μεγκα. δυστυχως ο σκαι φερθηκε απερισκεπτα και επιπολαια στη μαλεσκου και αν επεμεναν και επενδυαν πανω της θα ειχε ηδη καθιερωθει στο σκαι με σαφως ικανοποιητικα ποσοστα σε σχεση με τις οικονομικες απολαβες της. η μαλεσκου εφερνε τα ιδια κ καλυτερα νουμερα απο τη φαιη με πολυ πολυ μικροτερες αποδοχες σιγουρα. καλα να παθει λοιπον ο σκαι. θα εχει σκασει στα γελια η μαλεσκου με την καταντια και της σκορδα και της μπακοδημου. που πηγαν ως σωτηρες στο σκαι και πατωσαν,

Εξαφάνιση Ειρήνης – “Έλεγαν ότι την σκότωσα, ότι την έχω στον καταψύκτη και την ταΐζω στα σκυλιά μου”

Όταν το ταλέντο ξεπερνά κάθε δυσκολία και “σβήνει” και το αμαξίδιο!