in

LoveLove CuteCute

Καίτη Γκρέυ – Γενέθλια για την σπουδαία ερμηνεύτρια – Οι λίγοι φίλοι και το τραγούδι αφιέρωση

Τα γενέθλιά της είχε πριν από λίγες ημέρες η Καίτη Γκρέυ και τα γιόρτασε στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη μαζί με αγαπημένους φίλους και πρόσωπα.

Η σπουδαία τραγουδίστρια εδώ και αρκετά χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, εξαιτίας κάποιων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, ωστόσο αυτή την ξεχωριστή ημέρα αποφάσισε να την περάσει με τους φίλους της.

Στη γιορτή που διοργανώθηκε για τα γενέθλια της Καίτης Γκρέυ, καλεσμένοι ήταν η κόρη του μεγάλου μουσικοσυνθέτη και φίλου της Καίτης Γκρέυ, Γιάννη Παπαϊωάννου, Χρύσα, η Γιώτα Γιάννα η οποία έπαιξε με τη φυσαρμόνικά της τραγούδι αφιερωμένο στην καλύτερη φίλη της και ο δημοσιογράφος, Νίκος Νικόλιζας.

«Με την Καίτη έχουμε ζήσει τόσο ωραίες και μεγάλες στιγμές, που θα πρέπει να γράψω βιβλίο για να τις απαριθμήσω. Η Καίτη ήταν κοντά μας και στα δύσκολα και στα εύκολα. Και κάποια στιγμή είχε απλώσει τις φτερούγες της πάνω από την οικογένειά μας, σαν άγγελος» είπε η Χρύσα Παπαϊωάννου στην εφημερίδα, Espresso.

Η Γιώτα Γιάννα αποκάλυψε: «Είναι αλήθεια αυτό και περίμενα να το πεις. Η Καίτη Γκρέυ με έβαλε πρώτη στο πάλκο και κάθισα μαζί με όλες τις φίρμες εκείνης της εποχής. Η Καίτη δεν υπολόγιζε τίποτα αν σε πίστευε. Ήταν η βασίλισσα του λαϊκού τραγουδιού. Έσπαγαν οι πόρτες για να την ακούσουν».

Η Καίτη Γκρέυ έγινε 99 ετών.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Τι απαντά ο επιχειρηματίας που καταγγέλλεται πως έγινε ιερέας για να γλιτώσει από τα χρέη του

Κρήτη – Πώς έγινε το ατύχημα με το κοριτσάκι που παρασύρθηκε από τον πατέρα του – Έγκυος στο δεύτερο παιδί η μητέρα