in

Καίτη Γαρμπή – «Είναι τόσο θλιβερό! Συνεχίζω να στηρίζω την ομοφυλοφιλία»

«Η μητρότητα είναι τίτλος τιμής και ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής μου! Είναι δύσκολο για μία γυναίκα σήμερα να είναι, εκτός όλων των άλλων, μητέρα και καριερίστα. Είμαι τυχερή γιατί ξέρω πως είμαι μία από τις λίγες τραγουδίστριες που συνδυάζουν μία πολύ ικανοποιητική επαγγελματική ζωή και μία ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή. Μέσα στα 35 χρόνια που κάνω καριέρα κατάφερα να διαφυλάξω την ψυχική μου υγεία για το παιδί μου και παράλληλα έδωσα στη δουλειά μου το καλύτερο που μπορούσα», είπε αρχικά η Καίτη Γαρμπή, μιλώντας στο περιοδικό «In Style» για τη μητρότητα.

  • Για την προσωπική της ζωή, εξομολογήθηκε: «Είμαι δοσμένη στη δουλειά τόσο όσο να μην χάσω την ψυχική μου υγεία και να έχω ακέραια την αυτοεκτίμησή μου. Βάζω πάνω απ’ όλα την οικογένεια, τους ανθρώπους μου και την προσωπική μου εξέλιξη μέσα και από άλλα πράγματα: τα βιβλία μου, τις ταινίες μου, το eshop μου, τις πολύτιμες συζητήσεις μου με κάποιους διανοούμενους φίλους μου. Στη ζυγαριά μεταξύ καριέρας και προσωπικής ζωής, θα κερδίσει η προσωπική ζωή. Αυτό έχει υπάρξει εμπόδιο σε επαγγελματικές ευκαιρίες και έχω πει άπειρα “όχι”, αλλά δεν θεωρώ ότι μου έχει στοιχίσει σε κάτι πολύ σοβαρά».

Για το αν υπάρχει ακόμα το φλερτ στην καθημερινότητά της με τον Διονύση Σχοινά, απάντησε: «Εννοείται! Και φλερτάρουμε και παίζουμε πολύ! Μεταξύ μας φυσικά! (γέλια)».

Για τον αν πιστεύει πως έχει αλλάξει κάτι στην ελληνική κοινωνία ως προς την αποδοχή των ανθρώπων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, δήλωσε:

«Ριζικά όχι. Η ομοφυλοφιλία σταδιακά γίνεται αποδεκτή από την ελληνική κοινωνία. Από την άλλη, έχει αυξηθεί ραγδαία η βία απέναντι σε άτομα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και αυτό είναι τόσο θλιβερό! Συνεχίζω με όλη μου την καρδιά να στηρίζω την ομοφυλοφιλία κι έχω σημαία μου το φετινό τους σύνθημα, που συμπτωματικά ξεκινάει με τους στίχους του τραγουδιού μου “Είμαι η Καίτη που αγαπούσες”: “Μία φορά κι ένα καιρό διεκδίκησα και πέτυχα την ορατότητα και τα ίσα δικαιώματα».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μαρούσι ΤΩΡΑ – Άγρια επίθεση με λοστούς και μαχαίρι σε πολυκατοικία μέρα μεσημέρι

Μύκονος ΤΩΡΑ – Γνωστός Τούρκος επιχειρηματίας ο νεκρός που καρφώθηκε στα βράχια