Καιρός – Άνοδος της θερμοκρασίας με λίγη συννεφιά

1 Min Read

Ο καιρός τη Τρίτη 5 Μαΐου γίνεται και πάλι ανοιξιάτικος σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ με την θερμοκρασία να ανεβαίνει σε όλη τη χώρα.

Το δελτίο της ΕΜΥ αναφέρει πως ο καιρός τη Τρίτη 5 Μαιου θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι – απόγευμα στα ηπειρωτικά, όπου στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νοτιοανατολικά έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει στη νησιωτική χώρα τους 21 με 23 βαθμούς, στα ηπειρωτικά τους 24 με 25 βαθμούς και κατά τόπους τους 26 βαθμούς Κελσίου.

TAGGED:
Share This Article