in

OMGOMG

Καιρός – Αφρικανική σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες συνθέτουν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ τις επόμενες πέντε ημέρες

Αποπνικτικός θα είναι ο καιρός το Σαββάτο και την Κυριακή καθώς η αφρικανική σκόνη και οι υψηλές θερμοκρασίες θα κάνουν δύσκολη τη ζωή των πολιτών.

 

  • Σύμφωνα με την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού θα συνεχιστεί έτσι μέχρι την Τετάρτη με την αφρικανική σκόνη και την ζέστη να συνθέτουν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ στην ατμόσφαιρα. Όπως τονίζει «η σκόνη και οι υψηλές θερμοκρασίες είναι τα βασικά καιρικά χαρακτηριστικά που θα μας απασχολήσουν για τις επόμενες 5 ημέρες μέχρι και την Τετάρτη.

 

 

  • Αυξημένη ποσότητα της σκόνης αναμένεται σε όλη τη χώρα αλλά κυρίως θα επηρεάσει με μεγάλες συγκεντρώσεις και στην επιφάνεια του εδάφους στα δυτικά και νότια της χώρας, όπως Στερεά Ελλάδα, Ιόνιο, Πελοπόννησο, Κυκλάδες και Κρήτη.

 

Είναι οι περιοχές που μέχρι και την Τετάρτη θα αντιμετωπίσουν τις μεγαλύτερες ποσότητες αυτής της μεταφοράς.Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται αφρικανική σκόνη αλλά οι μεγαλύτερες ποσότητες θα είναι στην ανώτερη ατμόσφαιρα.

 

Το δεύτερο βασικό χαρακτηριστικό είναι η θερμοκρασία η οποία μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ανέβει αν και θα επικρατήσει η συννεφιά.Στην ηπειρωτική χώρα κοντά στους 30 με 32 η θερμοκρασία, στην Κρήτη έως 33. Η συννεφιά ειδικά του Σαββάτου θα αποτελεί ένα εμπόδιο ώστε η θερμοκρασία να ξεπεράσει τους 32 βαθμούς.

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κόλαση στη Σπάρτη για 17χρονο – Τον απήγαγε και τον έδερνε για ώρες η οικογένεια της κοπέλας του

Στο νοσοκομείο ο Mente Fuerte – Η ανάρτηση του