in ,

LOLLOL AngryAngry CryCry

Καινούργιου – Μπάρκα. Απο την αποθέωση και τα επιφωνήματα θαυμασμού… στο Unfollow

Σιγά τον ομορφάντα ρε κορίτσια. Σιγά τα ώα! Τι είναι αλήθεια αυτό που ζούμε τις τελευταίες ώρες με το δήθεν παθιασμένο φιλί της Μπάρκα στον Τσαγκρίδη; Ξεχείλισε το πάθος λένε κάποιοι. Εγώ θα πώ ότι ξεχείλισε το παραμύθι και η υποκρισία.

  • Καθώς αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά που η τηλεοπτική στήριξη – των δυο κοριτσιών – εκατέρωθεν και τα επιφωνήματα θαυμασμού… είναι μόνον για να παραμυθιάζεται ο κόσμος. Πώς; Ότι στην τηλεόραση όλοι είναι κολλητοί και αγαπημένοι μεταξύ τους.

 

Παραμύθι. Μεγάλο παραμύθι. Μπούρδα. Ψέμα. Έτσι και στην συγκεκριμένη περίπτωση. Η Κατερίνα και η Δανάη εξέφραζαν σε κάθε ευκαιρία την στήριξη τους αλλά αποδείχτηκε τελικά πώς ήταν όλα μια δηθενιά.

 

Και πάμε στην ουσία. Είμαι της άποψης πώς ο φίλος μας είναι πολύ παραπάνω απο έναν γκόμενο ή γκόμενά μας. Γι΄αυτό και έχω μια αρχή. Δεν αγγίζω ποτέ… ακόμη και όταν χωρίζει ένας φίλος την γυναίκα του. Αυτό το έχω ώς αρχή ζωής. 

 

  • Στην προκειμένη περίπτωση ο άγραφος νόμος των σχέσεων δεν ισχύει. Βλέπετε η ανάγκη της Μπάρκα να φανεί λίγο παραπάνω… μπας και ανέβει και η εκπομπούλα της κανα δυο μονάδες… (έρχεται και η εποχή της ανανέωσης) διέλυσε και την τελευταία ικμάδα της σχέσης της με την Κατερίνα. 

 

Μια Κατερίνα που ομολογουμένως και για τους μυημένους αυτό… δεν λέει να βάλει μυαλό. Αντί μετά απο κάποια ξενύχτια του ομορφάντρα στον Μαζωνάκη…να σταματήσει κάθε επικοινωνία μαζί του, εκείνη του έδωσε χώρο. Και το πλήρωσε. Σημασία δεν έχει μόνο πώς χωρίζεις. Σημασία έχει να ΧΩΡΙΖΕΙΣ.

  • Θα μου πείτε τώρα. Τι σε νοιάζει εσένα ρε Νάσο τι “παστίτσιο” τρώει η Μπάρκα και αν κάνει unfollow η Καινούργιου. Ειλικρινά δεν με νοιάζει.

Αυτό που με νοιάζει είναι πώς για μια ακόμη φορά φαίνεται ξεκάθαρα πώς δεν υπάρχουν φιλίες στην τηλεοπτική αρένα και πώς οι “δεσμεύσεις” της Κατερίνας δεν της επιτρέπουν να εκφραστεί όπως θέλει… γιατί αν το κάνει το unfollow θα μοιάζει με παιδική ασθένεια.

 

Τι νομίζετε;

-3 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σεισμός 3,5 Ρίχτερ ανοιχτά της Σάμου, κοντά στις τουρκικές ακτές

“Έρωτας Φυγάς” – Το… απότομο κόψιμο και οι εικόνες απο τα παρασκήνια