in

«Κάηκαν» και τα δύο σενάρια για Καράβα και Star. Παρασκήνιο

Αποχωρεί οριστικά από το Star ο Γιώργος Καράβας καθώς φαίνεται πως δεν υπάρχει κανένα διαθέσιμο πρότζεκτ γι’ αυτόν στο κανάλι. Το πρώτο σενάριο που έπαιζε ήταν να αναλάβει το «Shopping Star».

  • Φαίνεται πως δεν το θέλει τελικά το κανάλι (θα προτιμήσει γυναίκα παρουσιάστρια) αλλά δεν το θέλει ούτε και ο ίδιος. Το δεύτερο σενάριο το οποίο είχε ισχυρές πιθανότητες ήταν να μετακινηθεί στο «Breakfast». Με άλλο πρόσωπο φυσικά στην κεντρική παρουσίαση είτε άντρα είτε γυναίκα. Αυτό το σενάριο το «έκαψε» ο ίδιος μόνος του. Από τη στιγμή που αυτοπροτάθηκε ως κεντρικός παρουσιαστής. Και το πλέον δυσοίωνο είναι και πως στα άλλα κανάλια όπου ακούστηκε τις τελευταίες δύο ημέρες το όνομά του οι κεντρικοί παρουσιαστές ήταν αρνητικοί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό πολύ γνωστής παρουσιάστριας η οποία θα ανανεώσει το πάνελ της την επόμενη σεζόν.

Ενώ στην αρχή έδειχνε θετική και είχε δεχθεί το καλοκαίρι να γίνει δοκιμαστικό μέσω στενού της συνεργάτη τον «έκοψε» μεταφέροντας στη διοίκηση του καναλιού πως επειδή η επόμενη σεζόν θα είναι πολύ δύσκολη δεν θέλει να δημιουργηθούν πιθανές εστίες προβλημάτων και ανταγωνισμοί στο καινούργιο πάνελ που θα δημιουργήσει.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αγνώριστη με το νέο λουκ της

Την τελική πρόταση του Star περιμένει η Ελένη Τσολάκη. Όλα ανοιχτά…