in

AngryAngry CryCry LOLLOL

Και ο Κατσούλης «έκαψε» τον Πατούλη. Το παρασκήνιο…

Δεν ήταν μόνο το ζεϊμπέκικο στο Ζάππειο και οι αστοχίες του περσινού Χειμώνα στη διαχείριση της μεγάλης κακοκαιρίας.

  • Ήταν το ευρύτερο lifestyle που εξέπεμπε προς τα έξω ο απερχόμενος πλέον περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης. Η Μαρία Κορινθίου ήδη απέσυρε την υποψηφιότητά της για Περιφερειακή σύμβουλος Αττικής ενώ σε κάθε περίπτωση απ’ ότι μαθαίνω δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά ο νικητής του «Survivor» Σάκης Κατσούλης.

Η παρουσίαση της σχετικής υποψηφιότητας είχε προκαλέσει από μύδρους μέχρι ποικίλα σχόλια όπως αυτό δημοσιογράφου που καλύπτει χρόνια το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας και με πρόσβαση στα ενδότερα του Μαξίμου που παρομοίαζε την εμφάνιση Κατσούλη στο τετ – α -τετ με τον Πατούλη με εμφάνιση λαϊκού τραγουδιστή.

 

  • Και αν δει κανείς τη σχετική φωτογραφία πράγματι το outfit του ποδοσφαιριστή και επιχειρηματία θυμίζει εμφάνιση σε πίστα δεύτερης κατηγορίας…

Ήταν λοιπόν και αυτό ένας επιβαρυντικός λόγος για την υποψηφιότητα Πατούλη που αποσύρθηκε. Προφανώς θα αποσυρθεί τώρα και αυτή του δύο φορές νικητή του «Survivor».

Δεν τα «έλεγε» στην κάμερα θα τα «έλεγε» σε συνεδρίαση περιφερειακού συμβουλίου στη δυνητική περίπτωση που εκλεγόταν; Η απάντηση είναι αυτονόητη…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Σοκ – Νεκρός σε ηλικία 25 ετών ο σταρ του “Euphoria”

Σε αναστάτωση το ελληνικό ίντερνετ – Άντρες ανεβάζουν φωτογραφίες από συνευρέσεις με ιερόδουλες…