in ,

CuteCute

Κυριάκος Μητσοτάκης – “Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις θα προχωρήσουν με ταχύτητα”

«Η πολιτική κυριαρχία μας δεν είναι συνταγή αλαζονείας, ούτε λευκή επιταγή. Να είμαστε προσγειωμένοι», τόνισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στους εκατοντάδες συγκεντρωμένους έξω από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

  • Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα πορευθεί με γνώμονα την ενότητα όλων των Ελλήνων και θα εφαρμόσει κατά γράμμα το πρόγραμμά της και εξέπεμψε μήνυμα ότι «από αύριο αρχίζει σκληρή δουλειά». Όπως είπε, οι πολίτες έδωσαν ισχυρή εντολή να πάμε σταθερά μπροστά και «να βαδίσουμε στον δρόμο της προόδου και της κοινωνικής συνοχής».

«Ο λαός μας έδωσε ασφαλή πλειοψηφία. Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις θα προχωρήσουν με ταχύτητα καθώς αυτό απαιτεί η επιλογή του ελληνικού λαού και θα την τιμήσω στο ακέραιο», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και διαβεβαίωσε ότι θα είναι ο πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα, όπως είπε, και δεσμεύθηκε μεταξύ άλλων για στήριξη στους πιο αδύναμους. «Από αύριο πρωί σηκώνουμε ξανά τα μανίκια και ξεκινάμε την προσπάθεια να χτίσουμε μία πιο ισχυρή Ελλάδα με περισσότερη ευημερία, με περισσότερη Δικαιοσύνη για όλους», σημείωσε, προσθέτοντας ότι «ξημερώνει για όλους αύριο μια ακόμη καλύτερη μέρα».

Τόνισε παράλληλα ότι όση σημασία αποδίδει στην αποτελεσματικότητα της νέας διακυβέρνησης, άλλο τόσο θα πολεμήσει κάθε στάση που θα περιφρονεί την εμπιστοσύνη της κοινωνίας. Όπως είπε, οι στόχοι μας είναι υψηλοί και πρέπει να είναι υψηλοί σε μία δεύτερη τετραετία που μπορεί να μεταμορφώσει την Ελλάδα με δυναμικούς ρυθμούς ανάπτυξης που θα αυξήσουν μισθούς και θα μειώσουν τις ανισότητες, με καλύτερη δωρεάν Παιδεία, με ένα ψηφιακό κράτος και με ισχυρή πατρίδα στην πρώτη γραμμή της Ευρώπης.

Τόνισε εξάλλου ότι γνωρίζει πως οι προσδοκίες είναι μεγάλες, γι’ αυτό θα επιδιώκει πάντα ευρύτερες συναινέσεις.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Τσίπρας για αποτέλεσμα εκλογών – “Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των μελών του κόμματος”

Καταγγελία-φωτιά του Ρώμα – «Με προπηλάκισαν εντεταλμένοι του ΣΥΡΙΖΑ»