in

JLo – Μπεν Άφλεκ – Είναι το πιο οξύθυμο ζευγάρι του Χόλιγουντ;

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2022 σχεδόν 20 χρόνια αφότου διέκοψαν τον πρώτο τους αρραβώνα καθώς αναζωπύρωσαν τον έρωτά τους. Η 54χρονη τραγουδίστρια και ο 51χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ, έκτοτε αγόρασαν και μετακόμισαν σε μια πολυτελή έπαυλη αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων, με μια μεγάλη πισίνα υπερχείλισης. Το ζευγάρι περνά χρόνο στην έπαυλη των 46.000 τετραγωνικών ποδιών με τα δίδυμα της Τζένιφερ Λόπεζ, Max και Emme, 15 ετών, τα οποία έχει αποκτήσει με τον Marc Anthony, και τα παιδιά του Μπεν Άφλεκ, Violet, Seraphina και Samuel, τα οποία έχει κάνει με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ. Ωστόσο, τα πράγματα φαινομενικά δεν ήταν πάντα ομαλά για την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ, καθώς τους έχουμε δει να έχουν μεταξύ τους ένταση σε μια σειρά από τεταμένες δημόσιες εξόδους.

  • Όταν παρευρέθηαν στην πρεμιέρα της ταινίας της Τζένιφερ Λόπεζ, The Mother, στο Λος Άντζελες, υπήρξε μια άβολη στιγμή μεταξύ τους. Ενώ πόζαρε στο κόκκινο χαλί, η Λατίνα σταρ, είχε ένα συνοφρυωμένο πρόσωπο και χειρονομούσε τον σύζυγό της, ο οποίος φαινόταν θυμωμένος, αν και αργότερα μία πηγή, ξεκαθάρισε ότι το σκηνικό απείχε πολύ από μια λογομαχία. Σύντομα επέστρεψαν με αστραφτερά χαμόγελα και φιλιά. Ένας ειδικός στο διάβασμα των χειλιών, επιβεβαίωσε ότι η Τζένιφερ Λόπεζ ρώτησε τον Μπεν Άφλεκ αν το μπλουζάκι της που έχει χαμηλό κόψιμο «δείχνει πάρα πολλά», ωθώντας τον να απαντήσει ότι φαινόταν εντάξει.

Αργότερα, όταν το ζευγάρι κατάφερε να βρει τη σωστή του πόζα, ο ηθοποιός ζήτησε από τη σύζυγό του να πλησιάσει λίγο, στη συνέχεια έγειρε στο αυτί της και της είπε «μην ανησυχείς μωρό μου», στο οποίο η Τζένιφερ απάντησε λέγοντας «έλα κοντά μου». Μετά τη φωτογράφιση, ο Μπεν γύρισε προς την Τζένιφερ και είπε «τελειώσαμε», στη συνέχεια της έδωσε ένα φιλί και τη ρώτησε αν ήταν καλά, με εκείνη να του απαντά «ναι» πριν του πει ότι έπρεπε να «πάνε εκεί». Εν μέσω των εικασιών ότι μάλωναν στο κόκκινο χαλί, ένας από τους γνώστες του ζευγαριού μίλησε στο DailyMail.com και αρνήθηκε οποιαδήποτε ένταση, λέγοντας είπε ότι βρίσκονταν σε «απίστευτα καλό μέρος». «Βρίσκονται σε ένα απίστευτα καλό σημείο, αγαπιούνται πολύ και υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον», αποκάλυψε.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Viral βίντεο – Σκύλος δραπετεύει από το κλουβί του σε καταφύγιο και σπεύδει να σώσει κι άλλα ζώα

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – Εγκατέλειψαν τουμπαρισμένο ΙΧ στις ράγες του τρένου μετά από τροχαίο