in

LoveLove OMGOMG

Ιβάν Σβιτάιλο – «Σαν χορευτής έβγαζα πολλά λεφτά, ως ηθοποιός επέστρεψα σε ένα πολύ χαμηλό μισθό»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη έδωσε συνέντευξη ο Ιβάν Σβιτάιλο. Ο χορογράφος και ηθοποιός μίλησε για τη δεύτερη κόρη που «περιμένει», τα πρότυπα που είχε ως παιδί χωρισμένων γονιών και τα… απρεπή μηνύματα στα social media.

«Είναι ιδιαίτερη στιγμή για εμένα που είμαι στην αναμονή για να έρθει στον κόσμο η δεύτερη κόρη μου. Ο ερχομός του παιδιού σού προσφέρει μια λύτρωση, δουλεύεις και ζεις για το παιδί. Πριν τον ερχομό του παιδιού μου δεν είχα αρκετή αυτοπεποίθηση μέσα μου. Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών, δεν είχα πρότυπο να κάνω οικογένεια. Κάνοντας τη δική μου οικογένεια, κάλυψα τα κενά μου. Δεν υπάρχει γυναικεία ή ανδρική δουλειά, το μόνο που δεν κάνω είναι να θηλάζω», είπε αρχικά ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Ο Ιβάν Σβιτάιλο είπε στη συνέχεια: «Δε θεωρώ ότι είμαι κάτι, κρατάω τον εαυτό μου χαμηλά. Η δυσκολία στο επάγγελμά μου είναι ότι εγώ αναγκάστηκα να μάθω πάνω στην σκηνή. Σαν χορευτής έβγαζα πολλά λεφτά, ως ηθοποιός επέστρεψα σε ένα πολύ χαμηλό μισθό. Στην Ελλάδα δε βιώνουμε μεγάλη αναγνωρισιμότητα όπως γίνεται στο εξωτερικό».

Όσο για τα απρεπή μηνύματα στα social media, ο Ιβάν Σβιτάιλο λέει: «Δέχομαι μηνύματα στα social media, δεν απαντάω σε όλα. Μου έχουν στείλει και απρεπή μηνύματα, δεν μπορώ να πω τι ακριβώς. Εννοείται ότι μπλοκάρω άτομα στο Instagram».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

«Το άτυπο αλκοτέστ έδειξε 0,85» – Τι σημαίνει αυτό για τον οδηγό της μηχανής που παρέσυρε το βρέφος στο Βόλο

Μόνικα Μπελούτσι – Εικόνες από την προεδρική σουίτα που έμεινε στη Θεσσαλονίκη